Dagens horoskop: Torsdag 23. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag er du irritert over at ingenting virkelig går din vei. Du prøver å øke tempoet, men har problemer med å få god flyt. Hver gang du begynner å komme inn i en rytme, skjer det noe som krever at du avbryter og fokuseree på noe annet. Kvelden handler om ny informasjon.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne torsdagen blir morsom, annerledes og stressende. Du har mange jern i ilden akkurat nå og det er viktig at du følger med i svingene. For deg er det viktig å finne arbeidsgleden og du gjør det i dag. Kvelden handler om å reise eller å planlegge en tur.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er en person som har vanskelig for å lytte til folk du ikke respekterer. I dag jobber du med en leder som du har ekstra problemer med, men du bør finne en måte å ta instruksjoner fra denne personen uten å bli irritert. Kvelden blir variert.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om aktivitet og å holde et høyt tempo. Du har så mye du vil gjøre at det kan være litt vanskelig å koordinere alle planene du har. Det beste du gjør er å bruke litt tid på morgenen og strukturere opp dagen, enten i tankene dine eller på en liste.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er veldig intens akkurat nå. En kombinasjon av sol og måne gir ditt tegn både ekstra energi og masse følelser. I dag kan du lett sprekke dersom en kollega blir litt for kritisk til deg. Du har vanskelig for å ta den typen tilbakemeldinger når du er så emosjonell.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag stresser du for å ta igjen så mye som mulig før lunsj, slik at du kan snike deg unna litt tidligere på ettermiddagen. Kvelden handler om forberedelser til Sankthansaften. Det er lenge siden du feiret skikkelig så i år blir det ekstra av alt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en herlig og avslappet atmosfære i horoskopet ditt som gjør at du fokuserer på å ha det gøy i stedet for å jobbe hardt. Det merkes at du går inn i et lavere tempo på jobben, og plutselig har du tid til å snakke med kollegene dine.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I løpet av denne dagen vil du rekke over så mye som mulig, slik at du kan ta det med ro denne helgen uten å måtte bekymre deg for jobben. Det blir en god og effektiv dag. Kvelden handler om å tenke positivt om saker som angår økonomi.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen har du lov til å dele opp arbeidet litt. Det skjer noe denne dagen som gjør at du må gå et par timer eller spise en lengre lunsj. Uansett hva det er som skjer, er det viktig at du er fleksibel. Kvelden handler om din nærmeste familie.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har mye å ta igjen denne torsdagen. Mye ser ut til å involvere forberedelser til en tur eller ferie. Det blir en morsom og aktiv dag. En venn ønsker å møtes, men du vet ikke om du har tid til det. Du har så mye annet akkurat nå.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har mye på jobb, men du klarer likevel å gjøre unna noen private saker denne dagen. Jo mer fleksibelt arbeidet ditt er, jo mer kan du veksle jobb med ting du ønsker å ta igjen privat, enten det dreier seg om vasking, rydding eller handling.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du ser ingen bekymringer i å få fart på en person du syntes er lat. Denne personen har alltid hatt et ganske rolig tempo, men i det siste har hen gjort nesten ingenting. Det du trenger er en mulighet til å få denne personen til å komme til liv og bli litt entusiastisk.

Powered by Labrador CMS