Dagens Horoskop: Torsdag 23. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du mange småting du gjerne vil rekke. Det kan være alt fra matlaging til innkjøp av julegaver. Kvelden handler om venner og om å feire julehøytiden. Det kan bli en ganske sen kveld.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om jul, uansett om du har fri eller jobber. Jobber du, feires det med julemat og litt julegodt. Dersom du har fri, rydder du og fikser hjemme. Kvelden blir sen og inneholder kanskje et hjemmespa. Det er ikke bare hjemmet som skal være tipp topp til jul.

Tvillingene 21/5-20/6

På torsdagen har du noen småting å gjøre på jobben før du tar fri. Denne dagen er ganske stille og du nyter å koble litt av før julaften. I dag passer det godt å impulshandle de siste julegavene.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en bekymring i deg denne torsdagen. Du har blitt fortalt at det går et rykte om deg som du på sett og vis har bekreftet, men som du nå vi avkrefte. Det handler om en komplisert relasjon. Det ser ut til å være et av-og-på forhold. Kvelden handler om familien.

Løven 23/7-22/8

Det er noe veldig stressende over deg i dag. Det virker som du ikke kan finne ut hva du skal gi en person som stå deg veldig nær. Tenk heller på en aktivitet dere kan gjøre sammen. Tid med deg er verdifull for denne personen. Kvelden byr på en helomvending.

Jomfruen 23/8-22/9

Du sirkulerer rundt et tema som en katt rundt varm grøt. Du vil være tydelig og ærlig, men når det kommer til sakens kjerne har du veldig vanskelig for å uttrykke det du føler på en måte som vennen din kan relatere til. Kvelden blir skikkelig koselig, men veldig sen.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som ønsker å skape harmoni over høytiden. Det er så mye småkrangling rundt deg at det er nesten umulig å få alle til å holde sammen. Det viktigste er kanskje å formidle varmen og kjærligheten, til tross for alle de forskjellige meningene.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag vil du benytte anledningen til å avslutte ting som må bli ferdig, samtidig som du ønsker å rekke de siste forberedelsene før jul. Det blir en sen kveld hvor både gløgg og gaveinnpakning er en selvfølge.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen vil du bare ta det med ro. Du trenger en dag for å slappe av slik at du kan hente deg inn før jul. Du vet av erfaring at det ofte blir litt støy i helgene og det tar mye energi. Til tross for alle advarsler, ser du frem til i morgen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du i godt humør. Du rydder og vasker hjemme. Pakker inn pakker, lager mat og koser deg med julemusikk. Du har egentlig ikke kommet i julestemning så langt, men nå kjenner du i hele kroppen at jula er her. Kvelden handler om en sen kveld og en film.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har noen ting du ikke har hatt tid til, og til din store irritasjon oppdager du at du ikke er den eneste som er ute i siste liten. Du hater både kø og overfylte steder, men i dag må du holde ut med begge deler. Kvelden blir mye mer harmonisk.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å se at det er jul i morgen. Du har egentlig ikke hatt tid til å lande i den tanken ennå. Du er fortsatt litt stresset, og har ikke rukket å lande i den ekte julestemningen. Kvelden byr på litt ro og fred, og du får endelig muligheten til å slappe av.

Powered by Labrador CMS