Dagens horoskop: Torsdag 22. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag ser du fremover, ikke bare til de neste månedene, men til de neste årene. Dette er en type fremtidsutsikt som du ikke har hatt på lang tid. Det har vært så mange spørsmålstegn med tanke på omverdenen at du ikke har våget å planlegge fremover.

Tyren 20/4-20/5

I dag utmerker du deg, både med din humor, ditt lederskap og din intelligens. Det er sjelden får du sjansen til å blomstre slik du faktisk gjør denne torsdagen. Nyt å være på topp og i den forhandlingsposisjonen det faktisk gir deg.

Tvillingene 5/21-6/20

Det er vanskelig å finne kompetent personale og det ser du i dag. Om du er i en ledende posisjon eller i fravær av en kollega, så farger savnet etter kunnskapsrike ansatte din arbeidsplass på daglig basis. Privat ser det ut til å være mye glede.

Krepsen 21/6-22/7

Du sikter høyt akkurat nå, men innerst inne er du ikke helt overbevist om at du vil nå hele veien i mål. Du tenker at om du sikter mot stjernene, så når du tretoppene. Du vil ikke spenne ben på deg selv ved å gi deg selv for lite slingringsmonn.

Løven 23/7-22/8

I løpet av torsdagen prøver du å smiske med en sjef. Det er få som kan være like sjarmerende og uimotståelig som en løve på jakt etter noe. Du har fordeler å vinne hvis du har denne personen på din side og spiller strategisk.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er forsiktig i din uttalelse om en ny kollega, og det er lurt fordi denne personen er slett ikke det de gir seg ut for å være. Vedkommende er også smart og veldig rask til å dømme, og du vil ikke havne på deres dårlige side.

Vekten 23/9-22/10

Du er glad, fremtidsrettet og positiv, noe som smitter over på dine kollegaer. Det er en fantastisk energi i horoskopet ditt som hjelper deg videre selv når ting i hverdagen skaper problemer. I dag hører du et saftig rykte som du vil få bekreftet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har så vanskelig for å bestemme deg i dag og det skaper problemer som kan farge hverdagen din i lang tid fremover. Vanligvis er det veldig lite usikkerhet i ditt stjernetegn, men en rekke ulike påvirkninger, blant annet fra Vekten, gjør deg ubesluttsom.

Skytten 22/11-21/12

Du nekter ingen en ny sjanse, men du glemmer ikke mennesker som har såret deg. Selv om du utad er storsinnet og tilgivende, vil en viss mistanke henge igjen og den kan, som i dag, blomstre

opp ved det minste feiltrinn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er ikke en lett ting å vasse gjennom havet av følelser som finnes i dine omgivelser akkurat nå. Mange er usikre og føler seg avvist, mens andre er sinte og føler seg dømt. Du kan se alle problemene og du klarer å mekle på en elegant måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Du bestemmer deg, nøler og bestemmer deg igjen, bare for å begynne å nøle igjen. Det handler om en beslutning som kan påvirke både din økonomi og din frihet og hvor mye du jobber. Dette er ikke en lett avgjørelse å ta. La det synke skikkelig inn.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du være mye mer utendørs enn været ønsker. Selv om du mener at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær, så innser du at naturen kan være ekstremt lite samarbeidsvillig. Dagen handler om å være fleksibel og å kunne endre planer i siste liten.

Powered by Labrador CMS