Dagens Horoskop: Torsdag 22. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen får du høre et rykte som både skremmer og fascinerer deg. Du har ikke lyst til å gi opp før du får vite sannheten om det du har hørt. Når du til slutt lykkes med å få frem sannheten kommer du til å bli veldig overrasket.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å ordne og rydde, men også om å få utløp for kreativiteten din. Det blir en bra dag som byr på både underholdning og en del morsomme utfordringer. På kvelden gjør du noe for deg selv, som for eksempel en hobby eller treningsøkt.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom torsdagen prøver du å ikke høre på gledesdreperen du har i vennegjengen. Personen ser alltid mørkt på ting, og deres negativitet har en tendens til å smitte over på deg. Du har det egentlig bra akkurat nå og vil unngå den type energi i hverdagen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del på gang denne torsdagen. Du har andre planer for fredagen, så det gjelder å rekke å bli ferdig med dagens gjøremål siden du ikke vil ha tid senere. Kvelden handler om en forelsket person.

Løven 23/7-22/8

Du utnytter overtaket ditt i dag, og det er bra. Du har behov for å kjenne at du er på topp for at du skal kunne nå målene du har satt opp. Kvelden handler også om å bevise noe, men det handler først og fremst om dine empatiske evner.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av torsdagen reagerer du kraftig på en kommentar fra en mentor eller sjef. Du mener at personen krysser grensen for hva som er passende i dette tilfellet. På ettermiddagen får du høre noe som virkelig gjør deg glad.

Vekten 23/9-22/10

Det ligger en positiv energi i horoskopet ditt akkurat nå. Mye handler om å se nye ting og oppdage nye ting om deg selv. Det blir en dag som både kan by på reise og på nye miljø. Kvelden handler om å roe ned både fysisk og psykisk.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig og utviklende torsdag hvor du ikke er redd for å utfordre deg selv. Du tester områder du tidligere har unngått. På en eller annen måte har du innsett at å mislykkes kun er en annen måte å lære seg nye ting på.

Skytten 22/11-21/12

Gjennom torsdagen har du en del ting du vil bli ferdig med. Du forbereder deg mentalt til en undersøkelse i helgen. Det blir en bra og interessant dag hvor du utvikles mye med tanke på ditt eget forhold til deg selv og til andre.

Steinbukken 22/12-19/1

Akkurat nå handler hele tegnet ditt om en personlig udfordring og det kommer til å kulminere i helgen. Den største fordelen du har er tiden og engasjementet du har lagt ned for å nå målet ditt. Jo mer tid og vilje du viser, jo større sjanse har du til å nå hele veien.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt nervøs uten å helt vite hvorfor. Det ligger en uro som i stor grad handler om at du ikke kan gjøre noe med en situasjon. Du har vært en stor hjelp frem til nå, men de siste stegene er noe din protégé må håndtere på egenhånd.

Fiskene 19/2-20/3

Du har hatt så mye å tenke på den siste tiden at du helt glemte bort en venn eller slektning. Personen kan bli litt såret over den nonchalante oppførsel, men en oppriktig unnskyldning vil ha god effekt.

Powered by Labrador CMS