horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 22. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir litt stressende, men det du må gjøre er å ta små pauser og sørge for å få i deg en jevn strøm av mat i løpet av dagen slik at du kan holde ut. Du er også litt irritert over at du egentlig ikke har rukket å få inn alle julegavene enda og må handle i siste øyeblikk.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om god planlegging og om å ha bestemte mål. Du må ha en fysisk eller mental liste hvis du vil holde oversikt. Det er så mye å holde på i hodet at det vil være umulig hvis du ikke strukturerer dagen. Kvelden handler om vennskap og nærhet.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tvinger deg selv til ikke å fokusere på helgen, men heller å være i nuet, noe som blir litt av en kamp ettersom du gleder deg så mye til helgen. Dagen handler om å finne svar på enkelte spørsmål, men også om å tenke kreativt og om å være generelt nysgjerrig.

Krepsen 21/6-22/7

Du satser stort i dag, og det vil gi deg en stor belønning. For deg er det ikke så mange alternativer enn å fortsette på veien du startet på selv om du med jevne mellomrom tenker på hvordan det ville vært hvis du tok et annet valg. Kvelden blir morsom.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du mer sosial enn du vanligvis er, og du er vanligvis veldig sosial i utgangspunktet. All interaksjon med både venner og nye bekjentskaper blir litt utmattende i lengden og i dag stopper det for deg. Du skjønner at du må få litt alenetid og

at du trenger å være alene.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er det mye som skjer, spesielt hvis du jobber. Stressede nerver i kombinasjon med sykdom skaper grobunn for sladder og drama. Du prøver å holde deg litt nøytral, men hånden på hjertet er det lett å bli revet med av intrigene.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler ikke om å ta beslutninger, men snarere om å unngå å ta dem. Du utsetter så mange valg du kan til et senere tidspunkt og de valgene du uansett blir tvunget til å ta forårsaker problemer fordi du er så rask. Kvelden handler om å jage en

spesiell julegave eller gjenstand.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i et usedvanlig solfylt humør denne torsdagen. Dine kolleger og venner får nyte din mest sympatiske side og du drysser varme og komplimenter rundt deg. I dag møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg med sin beslutningsevne.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt forvirret akkurat nå. Det handler om at du hele tiden prøver å finne på forskjellige unnskyldninger for ikke å delta i sosiale aktiviteter fordi du er så sliten. Det ender med at du blander sammen de hvite løgnene dine og det er da du får problemer fordi du roter deg inn i enda flere bortforklaringer.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det mange ting du må ta igjen, så det er viktig å ha et høyt tempo. Heldigvis er du på tå hev og føler deg klar for nesten hva som helst av eventuelle utfordringer. På kvelden planlegger du en aktiv og morsom helg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange forskjellige møter og samlinger å se frem til denne dagen. Det er viktig at du har fakta rett og at du er veldig tydelig når du ønsker å få noe gjort. Kvelden ser ut til å handle om din vanlige sene julegave-shopping.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å rette opp en feil før den blir åpenbar, men det er en risiko for at sjefen din er på sporet. Egentlig ville du vunnet på å være helt ærlig og stå for det du har gjort, men du skammer deg litt og prøver å feie bort hele hendelsen under teppet.

Powered by Labrador CMS