Dagens Horoskop: Torsdag 21. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen blir du ordentlig sint på et familiemedlem. De nekter å forstå måten du resonnerer på. Dere har diskutert et sensitivt emne over lengre tid og du har virkelig prøvd å se problemet fra deres perspektiv. Dessverre er ikke slektningen din like samarbeidsvillig.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen byr på et ganske høyt tempo, men det er du vandt til og du liker når det skjer ting. Om det er sykdommer på jobben som påvirker deg direkte kan det bli litt rotete. Heldigvis finnes det en usedvanlig fleksibilitet over tegnet ditt akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har ikke lyst til å si det du mener til en venn ettersom du vet at de kommer til å bruke meningene dine mot deg så fort de får sjansen. Du vet at denne personen ikke ønsker deg noe vondt, men de lykkes likevel alltid med å finne og trykke på hvert eneste ømme punkt.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om fredsmekling. Det er egentlig ikke ditt største talent, men du er glad i begge personene involvert i konflikten og det påvirker deg negativt når de krangler. Kvelden byr på nyheter.

Løven 23/7-22/8

I dag spøker du en del med en person som du vet ikke har forståelse for humor. På en eller annen måte har det blitt en personlig utfordring for deg å få denne personen til å forstå og like vitsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du høre et rykte om en person og du innser at du vil miste all respekt for dem om det stemmer. Tidligere har du alltid betraktet dem som en person med stor integritet, men nå virker det som om det er stikk motsatt.

Vekten 23/9-22/10

Du vil ikke krangle, men du klarer ikke unngå å la en viss person irritere deg. Uansett hva de sier eller gjør så trigger det noe i deg som får deg til å se rødt. Spørsmålet er om det er du som bør jobbe med dette problemet, eller om det er personen det gjelder som bør jobbe med personligheten sin.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er vanskelig å være flere steder til samme tid, men du gjør et ordentlig forsøk i dag. Det handler først og fremst om at det er mange som er borte fra jobben, og da må alle stå på ekstra hardt. På kvelden er du relativt utmattet.

Skytten 22/11-21/12

Du tar tak i ting som har med jobben å gjøre, men det er kun så langt energien din strekker til. Så fort du kommer hjem vil du bare bytte til koseklær og synke ned i sofaen. Noen i familien opplever deg som litt lat akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

På torsdagen får du et forslag som gjelder helgen. Det passer deg godt ettersom du trenger å øve deg før en test, konkurranse eller noe lignende. Du vil være i toppform, men da kreves det at du legger ned mye tid. På kvelden hører du fra en sta beundrer og du klarer ikke la være å bli smigret.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag følger du ikke reglene og det er en kollega raskt ute med å påpeke. De avskyr når mennesker tar sin egen vei istedenfor å holde seg til den planlagte ruten. Du har problemer med denne typen kontrollfreaks og det gir du beskjed om.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ulike måter å håndtere problemer på og i dag velger du den mest kompliserte. Du prøver å skape en illusjon om at alt er som det skal, men rett under overflaten bobler det nesten over med innestengte følelser. Det er bare å innse at det kommer til å koke over om du ikke letter på trykket.

Powered by Labrador CMS