Dagens horoskop: Torsdag 21. april

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag tar du tak i diverse ting du må bli ferdig med. Det er en tilfredsstillelse i det å kunne ta en ting om gangen og føle at du kommer litt nærmere målet ditt. Kvelden handler om å være sosial og om å møte folk du liker.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I løpet av torsdagen er det mye å gjøre og med jevne mellomrom blir det vanskelig. Selv om det er slitsomt, så har du det også gøy og tiden går fort. Det er en tilfredsstillelse å føle at du gjør fremgang på jobben. I dag får du både gode tilbakemeldinger og ros fra din nærmeste sjef.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er ikke så lett å resonnere med akkurat nå. Det har vært en påvirkning fra jorden og med en stahet som du vanligvis ikke har. Kollegene dine oppdager plutselig hvor irrasjonell og sta du faktisk kan være. Du selv merker ikke engang denne effekten på horoskopet ditt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er veldig romantisk, og akkurat nå blomstrer den siden mer enn vanlig. Noen Krepser drømmer seg bort og forsvinner ned i nostalgi, mens den nyforelskede Krepsen retter all sin kjærlighet og oppmerksomhet til partneren sin. Noen Krepser kan bli veldig lekne og flørtende av denne påvirkningen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har vanskelig for å si nei, selv om det koker inni deg. Du har lenge skjøvet vekk en stor del av ditt temperament for å vise at du har modnet og kan oppføre deg profesjonelt. Husk at humøret ditt er en del av din grunnleggende personlighet og at du føler deg bedre når du tillater deg selv å bli sint.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen handler om å tenke praktisk og strukturere arbeidet samtidig. Du får også muligheten til å lansere mange nye ideer du har. Det blir en morsom og produktiv torsdag. Kvelden kan handler om en litt tabubelagt flørt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen prøver du å finne en måte å få flere til å trekke i samme retning. Dette kommer ikke bare utgjøre en utfordring for deg, det er også en mulighet til å bli litt kjent med disse menneskene mer i dybden.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag prøver du å resonnere med en person som hele tiden vil gå sine egne veier. Når man jobber i et team, er det veldig vanskelig med denne typen individualistisk tenkning. Under ettermiddagen prøver du å finne inspirasjon i naturen.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å være oppmerksom og ikke kvie deg for å spørre om det er ting du ikke forstår. Du har kort tid til å lære ganske mye, så det er viktig at du følger med fra begynnelsen. Utover kvelden er det greit å ha en fysisk aktivitet for å motvirke dagens tenkning.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Akkurat nå er det så mange forskjellige interesser som trekker deg inn at du ikke har tid til alt du har lyst til å gjøre. Du er

både interessert i jobb, karriere og det sosiale på samme tid. Husk at du også må ha rom til å slappe av og komme deg. Dette blir en høyintensiv, men morsom dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du glemmer deg selv i din iver etter å hjelpe andre akkurat nå. Du må begynne å prioritere det som er viktig for deg, enten det er på jobb eller en hobby. I dag får du nok en henvendelse om å stille opp i et annet prosjekt. Vær tøff og si nei.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du trekker deg fra en person du ikke kjenner så godt, men som har en tendens til å dukke opp i alle mulige sammenhenger for tiden. Du er ikke helt sikker på om du virkelig vil komme denne personen så nær. Alt med denne personen blinker av ulike advarsler og du gjør ditt beste for å lytte til magefølelsen din.

Powered by Labrador CMS