Dagens Horoskop: Torsdag 20. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å finne den rette balansen mellom jobb og privatliv. Dagen blir intens, men også veldig bra. Du utvikler deg og lærer nye ting om andre, men ikke minst om deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir variert og ganske berikende. Du er sammen med med en person du virkelig liker, men som du ikke ser like ofte som du skulle ønske. I løpet av dagen får du skryt fra en sjef eller kollega. Kvelden handler om å fokusere på ting som inspirerer deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bekymrer deg mye for ting som er utenfor din makt til å kunne påvirke. Dette gir deg både problemer med søvn, og fører til at du blir distrahert i løpet av dagen. Det er best å legge problemene til side. Dersom du uansett ikke får gjort noe, er det ingen grunn til å bruke energi på bekymring.

Krepsen 21/6-22/7

I dag utforsker du mulighetene for en endring på jobben. Det kan handle om en tidsplan som du ikke er fornøyd med eller oppgaver som du ønsker å endre. For deg er det viktig å kunne påvirke din situasjon. Sjefen din er klar over dette, og prøver å møte dine behov.

Løven 23/7-22/8

På torsdagen prøver du å finne en pause slik at du kan trekke pusten. Det har vært en ganske intens uke, og du trenger mikropauser for å holde ut. En kollega har en tendens til å gå deg på nervene akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av denne dagen prøver du å ha kontroll på jobben, men det går ikke som planlagt. Du har vanskelig for å rekke alt, og det merkes, ikke minst på din måte å håndtere stress som oppstår. Du trenger hjelp, men du er for stolt til å be om det.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ta stilling til en sak som har skapt en del debatt den siste tiden. Det handler egentlig mest om et etisk dilemma som du går gjennom akkurat nå. Kvelden byr på sport eller trening av noe slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Selv om du ikke har sagt det høyt, har du i det stille lovet deg selv at 2022 skal være starten på noe nytt. Du har trappet opp treningen og prøver å spise litt sunnere. Denne torsdagen merker du en forandring i kroppen etter de første ukenes innsats.

Skytten 22/11-21/12

Du er lei av det meste i livet ditt, men du er egentlig ikke klar for en endring. Det handler ikke om at du vet hva du har, men ikke hva du får. Det er selve usikkerheten du ikke orker. Dersom du har en partner kan vedkommende vekke mye irritasjon i deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om kritikk, men også om ros. Du vet at noe av det er berettiget. Du har helt enkelt ikke brukt tiden du burde på noen av oppgavene dine. På ettermiddagen legger du merke til at en kollega er veldig snill, på grensen til flørtende med deg. Kvelden handler om å sette seg klare mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å være tydelig, men det du prøver å uttrykke er ikke en gang tydelig for deg selv, og da kan det være enda vanskeligere for en utenforstående å holde tritt med hvordan du resonnerer. Kanskje du bør fullføre din egen tankeprosess, før du åpner munnen. Kvelden handler om vennskap og fremtidsplaner.

Fiskene 19/2-20/3

Du avtaler med en venn at dere skal møtes, men når du først er ferdig på jobb, har du ikke lyst lenger. Du får dårlig samvittighet hvis du avlyser i siste liten, men samtidig har lovet deg selv å lytte mer til kroppen din og å være snillere mot deg selv.

Powered by Labrador CMS