Dagens Horoskop: Torsdag 2. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir ikke så begivenhetsrik som du håpet på, men det blir likevel en fin dag. En gruppeoppgave gjør at du endelig føler at du har funnet personer du kan arbeide med som forstår måten du tenker på. Her kan du være en leder blant andre ledere.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en ordentlig fin og variert dag hvor du både jobber, får tid til en hobby og muligheten til å ta en mental pause. Denne dagen handler i stor grad om å planlegge egen tid, og om å slippe at andre legger seg opp i det. Kvelden blir sosial og trivelig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser hvert eneste tre i skogen i dag, og mengden muligheter gjør deg nesten handlingslammet. Du liker å ha et valg, men ikke riktig så mange. Prøv å finne noen som kan veilede deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å gå på tærne for en venn som alltid må få viljen sin. Personen kan være nokså dominerende av og til, og det gjør at du ikke får frem idéene dine. Ved å sette ned foten kan du ta mer plass og bli hørt på en helt annen måte.

Løven 23/7-22/8

Det er mange intriger rundt deg akkurat nå, noe du oppfordrer rett og slett fordi du synes det er morsomt. Det er lenge siden du hadde det så kjedelig som du har hatt det i det siste, så drama blir en underholdende faktor gjennom dagene.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lenge siden du sluttet å legge deg opp i en kollegas liv. Du vet at de alltid roter seg inn i slitsomme situasjoner og du vil ikke risikere å havne midt i en konflikt bare fordi du er empatisk. Kvelden handler om å gjenkjenne nye marked.

Vekten 23/9-22/10

Ved å ta et par sjanser denne torsdagen har du muligheten til å spare mye tid. Du pleier ikke å være den som tar store risikoer, men når det kommer til mindre sjanser så synes du at det kan være verdt det. I løpet av ettermiddagen blir du fristet til å gjøre noe du ikke burde.

Skorpionen 23/10-21/11

Du føler deg litt som en konstabel i dag. Du har en kollega som ofte tripper rundt grensene og ignorerer alle regler. Du følger nøye med ettersom et overtramp fra deres side kan påvirke deg også. Om du skal bli straffet på et eller annet vis vil du at det skal være for en feil du selv har begått, og ikke på grunn av noen andre.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske slitsom og intens start på torsdagen, og da er det lurt å være oppmerksom slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Kvelden handler om åpenbare misforståelser.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen får du en oppgave du sliter med å tolke. Du ville satt pris på litt veiledning, men du vet ikke helt hvem du skal vende deg til. Prøv å finne en person som har vært i samme situasjon som du er i nå. Kvelden handler om psykisk og fysisk trening.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en fin og ganske ensformig torsdag som begynner tidlig og slutter sent. Det beste hadde vært om du kunne samlet alle oppgavene dine og gått gjennom dem før du begynner. Det er kanskje en del ting du kan gjøre en annen dag, og dermed kutte ned på arbeidstiden.

Fiskene 18/2-20/3

Torsdagen blir intensiv og lærerik. Du har så mye du vil få gjort, men det gjelder å ikke havne på etterskudd på grunn av dårlig planlegging. Prøv å være litt mer strukturert. Du vinner tid på å skrive lister du kan krysse av etterhvert som ting blir gjort.

Powered by Labrador CMS