Dagens Horoskop: Torsdag 2. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er en person som har mange jern i ilden, og derfor strekker ikke tiden til når du begynner på enda et prosjekt i dag. Du må innse at det ikke bare er døgnets timer som begrenser deg, men også din energi. Det blir ikke bra dersom du ikke hviler mellom slagene.

Tyren 20/4-20/5

Det er fullt fokus fremover i dag, og det går over all forventning. Etter en tøff start på uken føles livet litt lettere. Du og en kollega har funnet en måte å samarbeide på etter en tøff start. I løpet av dagen skjer det noe som du ikke kan slutte å le av.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en innviklet start på dagen, og det påvirker humøret ditt en smule. Etter å ha misset en del viktig informasjon på jobben, grunnet fravær, blir du ubehagelig overrasket når en kollega oppdaterer deg på alt som har skjedd.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingen mulighet for å snu i dag, du må bare fortsette fremover. Du har så mange ting du må blir ferdig med før desember er omme, i tillegg til at du har lagt mange planer for hyggelige sammenkomster. Med andre ord blir det travelt fremover.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å gjøre kloke valg, og det er du dessverre ingen mester på. Du foretrekker utfordringer fremfor det sikre, og derfor fristes du av alternativene som mest sannsynlig ender i kaos. I løpet av kvelden får du en etterlengtet sms.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt skuffet over en venn som ikke har hatt så mye tid til deg i det siste. Dere glir litt fra hverandre, og det gjør deg trist ettersom dere alltid har vært så nære. Dette er en naturlig del av livet som man bare må akseptere.

Vekten 23/9-22/10

Du tar stilling til et ganske vanskelig spørsmål i dag, og det er slitsomt for deg ettersom du må velge side. Vekten liker ikke å ta parti, ettersom det betyr å gå mot noen når du helst vil holde deg inne med alle. Kvelden blir interessant og ganske lang.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en entusiasme og herlig dynamikk i ditt horoskop i dag. Du får gjort mye og humøret er på topp. Du elsker å holde deg i gang på denne måten. Kvelden handler om å ta sjanser og ha flaks.

Skytten 22/11-21/12

Du drøyer med et prosjekt du egentlig burde vært ferdig med, men som du har virkelig ikke lyst til å gjennomføre. Dessverre er det sånn med Skytten at når du virkelig ikke vil noe, så er det sjelden du tvinger deg selv til å gjøre det selv om du burde.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det fullt tempo allerede fra morgenen av, men du er ganske treg i hodet. Heldigvis får du en myk start slik at du rekker å koble deg på før de virkelig tunge beslutningene skal fattes. Kvelden handler om å trene for progresjon.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange ting på timeplanen så det gjelder å skape en god struktur. Litt av ditt problem er at du ikke alltid har like god oversikt på tiden, men heller lar den gå til du plutselig sitter igjen med null margin.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt for solt for ditt eget beste, og det merkes ganske tydelig i dag. Du blir lett støtt når en kollega påpeker at du har tatt feil, selv om denne kritikken er berettiget. Prøv å se forbi denne klagen, og se heller hva du kunne gjort bedre selv.

Powered by Labrador CMS