Dagens Horoskop: Torsdag 19. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen føles ting klarere for deg, og du får en bedre forståelse av hva som forventes av deg på jobb, og en idé om hvordan du skal kunne få det til. Dagen byr også på en hel del latter og flere morsomme aktiviteter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en fin torsdag som veksler mellom aktivitet og hvile. Du har mange ting du vil rekke og da er det nesten like viktig å planlegge pauser og hvile, som å planlegge selve aktiviteten. Du må orke hele veien, og det blir en lang, men rolig dag og en enda bedre kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom torsdagen har du problemer med å rekke det du vil få gjort. Du drukner i unødvendig detaljarbeid, og den tiden går ut over tiden du har til andre oppgaver. Kvelden handler om å skille sannhet fra løgn.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne torsdagen, og du sjarmerer alle du møter. Det har vært en periodevis tung tid i sommer, men nå kjenner du at det endelig begynner å gå din vei. I dag får du ros for en innsats du gjør.

Løven 23/7-22/8

Akkurat når du lykkes med en oppgave, legges en ny en på bordet ditt. Du liker ikke det hektiske tempoet, men du vet ikke hvordan du skal formidle dette til sjefen din som ofte kun hører på seg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske annerledes torsdag hvor instinktene dine hjelper deg å ta en litt kontroversiell avgjørelse. Ofte er du en person som misliker magefølelser og heller stoler på logikk, men i det siste har verden blitt snudd på hodet og du blir tvunget til å handle på en ny måte.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som ofte velger den diplomatiske vegen i en konflikt, men ikke i dag. En person har virkelig gjort deg sint og du bruker sinnet til å gi tilbake, istedenfor å finne en løsning på problemet deres. Kvelden byr på en del nye tanker og idéer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er ganske sarkastisk mot en person du møter i dag. En tankevekker i etterkant gjør at du tenker at du gikk litt for langt. Problemet ditt med personen er at de alltid lokker frem de dårligere sidene dine. Kvelden handler om å ha det trivelig og å spise god mat.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av torsdagen tar du tak i et prosjekt som har med hjemmet å gjøre. Du vet at du ikke kan fortsette å utsette alt du synes er kjedelig, men du kan ikke la være å prioritere andre ting enn det du burde gjøre. Dette viser du i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

På torsdagen føler du deg fortsatt litt støl etter gårsdagens berg og dalbane, men det er mye bedre i dag. Du får sjansen til å briljere for en person som ikke sitter på samme kunnskap som deg. Kvelden handler om å flørte og om å bli smigret av en persons oppmerksomhet.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av torsdagen prøver du å rekke et par prosjekt hjemme, men du vil også rekke å hjelpe en venn som har havnet litt bak. Dagen går fort og du føler deg litt stresset. På kvelden er det god mat og familien som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

Du tror at du kan så mye, men når du skal bevise kunnskapen du sitter på merker både du og sjefen din at du har overdrevet en del. Dette blir en ubehagelig opplevelse for dere begge. Det er arbeidsomt, men kunnskap kan skaffes så det er bare å sette i gang med læringen.

Powered by Labrador CMS