Dagens horoskop: Torsdag 17. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en livlig torsdag hvor hete ord utveksles og mange følelser er i fyr og flamme. Dette kan handle om tiltrekning, forelskelse eller følelser av det mer aggressive slaget. Uansett hva det handler om, blir dagen interessant og annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert på en kollega fordi de fortsetter å forsvinne uten å si noe. Du må bite seg i tunga for ikke å snerre til vedkommende. Til tross for det blir det en god dag som også gir mye positiv energi og mye latter. Du får ros i dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du vet ikke om du skal melde deg frivillig til et prosjekt eller ikke. Det som veier tungt på den positive siden er at du vil få mange plusspoeng for å stille opp. Det negative er at du synes hele prosjektet er kjedelig.

Krepsen 21/6-22/7

Noen ganger er det bedre å ikke si noe i det hele tatt med mindre du er helt sikker på hva det er det du vil si. I dag er en slik dag hvor du bør tenke på hva du prøver å kommunisere. Noen ganger kan en handling si mer enn ord.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sliten akkurat nå, og det kan føre til uforsiktighet fra din side. Du prøver å holde deg skjerpet hele dagen, både med sterk kaffe, fysisk arbeid og musikk, dersom det er mulig. Dessverre hjelper det bare til en viss grad. Du må innse at du er nødt til å sove.

Jomfruen 23/8-9/22

Noen ganger kan du være veldig dårlig til å lese mellom linjene. I dag havner du i en sånn situasjon hvor du forventes å vite ting om en person som de aldri har fortalt deg. Du blir satt ut og litt irritert av denne typen urealistiske forventninger.

Vekten 23/9-22/10

Det er en sunn dynamikk i horoskopet ditt akkurat nå, og det vil hjelpe deg når du blir stressa. Du har en kollega som både tenker som deg og jobber veldig likt som deg. Det er takket være deres gode samarbeid at dere så ofte lykkes bedre enn andre grupper.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vil ikke se hele sannheten i frykt for hva du vil finne ut. Du er ganske fornøyd med situasjonen slik den er akkurat nå, og du vil ikke gjøre noe som kan endre den. Dette er en form for selvbedrag som kan straffe deg litt lenger fram i tid.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør ditt ytterste for å holde en bestemt person på armlengdes avstand, men det er ikke så enkelt. Denne personen liker å være nær deg og er ikke en person som godtar et nei. Selv om du er helt ærlig, vil det likevel bli vanskelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om å gjøre det du må, men også om å være kreativ og om å kunne dra på litt ekstra. Det blir en god og utviklende dag hvor du vil lære mye nytt. Kvelden handler om hard trening, men også om en liten flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Din ærlighet gjør deg til et lett bytte denne torsdagen. Fordi du nekter å lyve, selv om det kan være til din fordel, vil du ende opp bak en kollega som ikke lider av samme skrupler som du gjør. Denne personen er mye mer uforsvarlig.

Fiskene 19/2-20/3

I dag trenger du ikke stresse deg opp, du har en kollega som gjør det for deg i stedet. Det er fint å ha noen andre som tar et slikt ansvar slik at du slipper det. Kvelden handler om å ta igjen og om å se mulighetene som serveres deg.

Powered by Labrador CMS