Dagens horoskop: Torsdag 17. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du ser en mulighet i dag, og du tar den. Det er Solen som gir deg mer lyst til å gå ut av din vanlige komfortsone og prøve nye ting. Det blir en god dag hvor selvtilliten din vokser sakte, men sikkert.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I løpet av dagen får du sjansen til å vise frem din mest sjarmerende side. Du har mye å tjene på å være litt mer frempå og markedsføre ferdighetene dine. Det blir også en ganske fin ettermiddag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det blir ikke noen resultater denne dagen hvis du ikke skjerper deg. Påvirkningen du får fra stjernene gjør deg sliten og ufokusert, noe som betyr at du gjerne starter mange ting, men har vanskeligheter med å fullføre dem.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å få en person til å innse fordelene ved å jobbe i team. Dette er en ensom ulv, men som ville føle seg bra ved å ha en mer utadvendt person rundt seg, og du har også masse å lære av denne personen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå blir du skikkelig sint over små ting og noen ganger er det lite som skal til for at pulsen skal stige. Du er sterkt påvirket av en negativ trend hvor tålmodigheten er mindre og du blir mer aggressiv. Det som er negativt for humøret blir derimot positiv når det kommer til energi. Du har mye energi akkurat nå.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du kvier deg for å komme i konflikt med en sjef eller kollega i dag, selv om du vet at du har rett. Denne personen kan bli ganske krass hvis de føler seg fanget eller kritisert. Kvelden handler om å forhandle.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vil ikke fortelle hvordan du føler deg fordi du ikke vet hvordan vennen din vil reagere på din innrømmelse. Akkurat nå er du også ekstra følsom for negativ kritikk og utsetter deg derfor ikke for situasjoner som kan føre til at du hører negative ting.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen går fort og du har mye å ta igjen. Dessverre vil du oppdage at et nyoppstartet prosjekt kanskje ikke er den suksessen du forventet. Det kan avhenge av oppsettet fremfor innholdet, og du bør finne ut hvordan du kan endre og forbedre ting.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det blir en tøff start på torsdagen, men etter hvert som dagen går vil du føle at energien din returnerer og at du føler deg inspirert i arbeidet ditt. I dag begynner en konflikt mellom to kolleger og du gjør ditt

beste for å holde deg utenfor, selv om det er vanskelig.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er i godt humør denne torsdagen. For første gang på flere uker føler du deg uthvilt og klar for nye utfordringer. Det har vært en vårtrøtthet i tegnet ditt. Selv om du prøvde å skyve den til side, har den likevel preget hverdagen din, men nå ser den endelig ut til å forsvinne.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du argumenterer mot en kollega som alltid vil ha rett. Du er vanligvis ikke så utholdende i å forsvare dine meninger, men noe i vedkommende gjør deg irritert og får deg til å ville svare tilbake. Kvelden handler om å planlegge en ferie.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vet at du gjorde en feil når du glattet over en feil en yngre slektning gjorde, men du ville ikke at vedkommende skulle få problemer. Dette er en person som betyr alt for deg og du er villig til å gjøre det meste for at alt skal føles bra.

Powered by Labrador CMS