Dagens horoskop: Torsdag 17. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det føler en motvilje mot å lytte til autoriteter akkurat nå, så det kan godt hende du ignorerer en sjef i

dag. Det handler om at din indre revolusjonære begynner å våkne til live og setter tonen. Her kan du velge å kvele din opportunistiske side eller du gir deg selv argumentene for å kunne hvorfor du skal være sta.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du mye å gjøre før du kan reise hjem for dagen. Du har mange jern i ilden og spørsmålet er om du ikke må delegere noe av det rutinemessige arbeidet for å ta igjen noen spesielle oppgaver. Kvelden blir hyggelig og familiær.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er en person som sjelden blir sint, men i dag rabler det helt for deg. Det handler om en kollega som krysser alle grenser og ikke tar hensyn til andre enn seg selv. I dag tråkker vedkommende bevisst på en person som har vanskelig for å forsvare seg og det gjør deg gal.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om din økonomi, eller rettere sagt mangelen på din økonomi. Men du har så mange planer, og alle ideene dine koster mer penger enn du har. Det du kan gjøre er å leve asketisk en stund og spare, eller å ta en ekstrajobb som gir deg mer penger og mindre tid til å kaste dem bort.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag tar du fatt på et prosjekt du har skjøvet foran deg veldig lenge. Det handler hovedsakelig om at du synes denne oppgaven er veldig kjedelig men det handler også om at du ikke vet hvor du skal starte. Du trenger en person å brainstorme ideene dine med.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en provoserende side ved personligheten din som irriterer en sjef i dag. Faktisk har du verken sagt eller gjort noe for å få vedkommende opprørt, det handler bare om deres personlige kjemi. I dette tilfellet er det bare for å rygge unna og unngå konflikten. Kvelden handler om en venn med problemer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du bør prøve å tenke fremover, men de siste to årene med usikkerhet lammer din evne til å våge å planlegge. Du er bekymret for at planene dine ikke vil fungere slik du hadde håpet, og derfor tør du ikke satse alt slik som du burde. Du er forsiktig og beregner at ting kan stenges igjen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne torsdagen vil du vise hvor kreativ og selvstendig du kan være. Samtidig som du tar mange gode initiativ, søker du også bekreftelse fra sjefen din, noe som trekker litt ned på uavhengigheten din. Våg å stole på din egen evne, enten du får ros eller ikke.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag vil du gjerne vise frem intelligensen din for et nytt bekjentskap. Denne personen har imponert deg både med sitt intellekt og sin sjarm, og nå vil du gjøre det samme tilbake. Husk å ikke prøve for hardt, da er det lett at effekten blir motsatt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag lader du for en kommende prøvelse. Du presser deg selv ekstremt hardt for å kunne prestere på topp. Du vil bevise at du er villig til å ofre og kjempe for det du tror på og for ditt mål. Kvelden blir interessant og består av mye sladder.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er sinnsykt irritert på en sjef som ikke hører etter, men spør om det samme om og om igjen. Du har gitt opp ideen om å komme noe som helst videre med denne personen. Vedkommende er mer interessert i sine egne tanker, enn å ta del av andres ideer.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kvier deg for å være for oppriktig med en kollega. Tidligere erfaring har gjort deg litt forsiktig,

spesielt rundt nye mennesker. Du foretrekker å la tiden vise hvem denne personen er og om de er til å stole på. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Powered by Labrador CMS