Dagens Horoskop: Torsdag 16. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tviler, bestemmer deg og tviler igjen. Alt som har med denne dagen å gjøre handler om din ubesluttsomhet og mangelen på en avgjørelse. Det er sjelden væren er så ubestemt, men i dag påvirkes du av vekten på en negativ måte.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir harmonisk og du kjenner at du ligger godt an. I dag finnes det til og med rom for å gjøre det lille ekstra som du ikke pleier å få tid til i hverdagen. Et møte bringer verdifull og positiv informasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil ha ting på din måte og du sørger for at det er sånn det blir. Ved å være konsekvent både i ord og med handlinger viser du deg selv nok en gang som en person som vet hva de vil. Kvelden handler om å utforske nye områder.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen handler om å si nei og å stå ved det. Hvor vanskelig det enn er å nekte en viss person noe så er det best om du gjør det i dag. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å være litt mer aktiv enn til vanlig. Benytt sjansen og rør på deg.

Løven 23/7-22/8

I løpet av torsdagen prøver du å styrke ryktet ditt ved å være så bestemt som mulig. Du kan absolutt være hard når du vil, men det er ikke noe som faller deg naturlig. Du foretrekker en mykere profil og å overtale mennesker ved hjelp av sjarm.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag øker du tempoet. Både takten på jobb og ansvaret trappes opp i en voldsom fart, og det gjelder å henge med. Du har vanskelig for å fokusere utover ettermiddagen, så prøv å finne en måte å beholde konsentrasjonen på.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av torsdagen havner du i en vanskelig situasjon. Du sitter på informasjon som en venn veldig gjerne vil ha, men som det ikke er opp til deg å dele. Nå er spørsmålet om du er lojal, ettersom du har lovet å holde informasjonen for deg selv eller om du deler det med vennen din?

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar alternative veier i dag og det er både bra og dårlig. Ved å utforske nye terreng holder du på fokus og kreativiteten din. Dessverre blir ikke resultatene de samme som hvis du hadde holdt deg til det du er best til.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å havne i problemer akkurat nå. Du aner ikke hvordan det skjer gang på gang, det er som om du er en magnet for trøbbel og ikke kan gjøre noe med det. Det handler om en påvirkning i horoskopet ditt som tiltrekker problemer. Akkurat som hell vil dette også passere.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er staheten din som får deg til å kjempe videre når andre gir opp, og det imponerer sjefene dine. Du er ikke bare våken og intelligent, du utnytter alle talentene dine på best mulig måte akkurat nå. Du har en hemmelig beundrer som vurderer å ta kontakt med deg i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det fantes et savn etter det normale i horoskopet ditt, men nå er det meste tilbake i fullt tempo, og du savner heller den roen du hadde tidligere. Du innser at du egentlig vil ha en blanding av begge deler. Kanskje burde du ta opp emnet med en sjef.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir veldig frustrert over en person i dag som kan så mye mer enn de viser. Det du vil og det du kan gjøre for denne personen avhenger av hvor nære dere er. Om det er en bekjent holder det å irritere deg over det bortkastede talentet deres, om dere er bedre kjent prøver du å støtte dem og og inspirere til et høyere driv.

Powered by Labrador CMS