Dagens horoskop: Torsdag 16. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen handler om ting som skjer på det personlige plan, og det kan være mye å fordøye på en gang. Væren styres til en viss grad av sine følelser og når det er en stor følelsesmessig endring, trenger du tid til å fordøye alt nytt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

På torsdagen har du funnet en rytme som passer deg godt. Du har en sterk tro på dine egne ferdigheter og det er akkurat den typen selvtillit som lederne dine ser og setter pris på. I dag imponerer du en viktig person.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag skjer det mye som både er interessant, vanskelig og utviklende på samme tid. Mye ser ut til å dreie seg om en ny kollega på jobb og ditt forhold til denne personen. Dere må kunne jobbe tett og det ser ut til at det blir det utfordring.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er en ro i horoskopet ditt som ikke har vært der før. Du har kommet til en verdifull innsikt om deg selv, din fremtid og om dine drømmer. I dag begynner du å planlegge langsiktig for en investering du ønsker å gjøre i årene som kommer.

Løven 23 / 7-22 / 8

Torsdagen handler om å bli enige. Det er ingen problemer på overflaten, du samarbeider og er hjelpsom på alle måter. På innsiden er det mer komplisert. Du misliker rett og slett denne nye personen som har blitt tvunget på deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag skal du prøve å finne en metodisk måte å jobbe på. Du misliker når ting kommer i gang her og der og du får ikke en god avslutning før neste prosjekt starter. I dag prøver du å finne en måte å strukturere din hverdag på.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen er det viktig at du er lydhør og fleksibel. Mye av det du skal gjøre handler om å jobbe i en gruppe med mange mennesker som tenker ulikt. Heldigvis er akklimatisering en av spesialitetene dine. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag støter du på problemer når du og en kollega får ulike utfordringer av samme sjef. Din kollega mener at du er favorisert, men du tenker selv at du har fortjent alle fordelene du har. En ganske heftig diskusjon kan oppstå.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å se ting for hva de er og om å tørre å stikke seg frem. Du er vanligvis en person som tar for deg, både privat og på jobb, men akkurat nå blir du påvirket av en konstellasjon som gjør deg litt mer tilbaketrukket.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag finner du ulike unnskyldninger for hvorfor du skal slippe å henge med en bestemt person. Du prøver å være rettferdig mot vedkommende, men sannheten er at dere ikke kommer overens. Kvelden blir morsom, men absurd, nesten som i en film.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Slik det er nå, har du ikke noe valg og må godta vilkårene som din sjef har bestemt. Selv om du synes det både er ulogisk og ganske trangsynt, så er det sjefen din og du bør vise at du er fleksibel. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vegrer deg for å fortelle en kollega hva du syntes, fordi denne personen lett blir fornærmet. Hen takler kritikk veldig dårlig og kan ikke se fordelene med god tilbakemelding. I dag møter du en person som tar deg med storm.

Powered by Labrador CMS