Dagens horoskop: Torsdag 15. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir bekymret for en persons oppførsel i dag. Denne personen har en tendens til å krype inn under huden og det gjør deg usikker. Væren hater å føle seg usikker. Kvelden handler om å takle problemer knyttet til økonomien. Du begynner å legge opp et langsiktig budsjett.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen kan inneholde noen sterke følelser og litt drama. Kanskje du ikke er direkte involvert, men det er vanskelig å holde seg nøytral når folk kommer og klager til deg. Kvelden handler om å forberede en tur av noe slag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kjemper for din overbevisning i dag, og det høres kanskje enklere ut enn det er. Det er lett å stå opp for din egen mening og det er folk som støtter deg, men i dag føler du deg veldig ensom og da kreves det både mot og en sterk lidenskap for å kunne holde ut.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingenting du kan gjøre for å endre retningen livet ditt nettopp har tatt nå. Å akseptere sin situasjon og gjøre det beste ut av den er to metoder for å få deg til å føle deg så mye bedre. Du vil kunne påvirke mer i fremtiden, så vær tålmodig.

Løven 23/7-22/8

Du angrer ikke i dag og er ganske fornøyd med innsatsen din i sin helhet, men det er noen små ting du ønsker å endre for at rutinene skal flyte enda bedre. Løven er egentlig ikke spesielt organisert av seg selv, men akkurat denne perioden søker du orden.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er frustrert over at noen mennesker ikke tar seg tid til å lytte hele veien. Du diskuterer, krangler og prøver å presse ideene dine gjennom, men det er kolleger som rett og slett ikke orker å lytte. Kvelden blir interessant og aktiv.

Vekten 23/9-22/10

Du er ute i god tid i dag, noe som er en positiv effekt av det du gjør akkurat nå. Du etablerer gode vaner som har med mat og søvn å gjøre og det smitter over på energien din til å stå opp litt tidligere for å unngå stressende morgener. Du har det rett og slett mye bedre.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av torsdagen setter du ned foten, ikke bare én, men tre ganger. Det er en person som hele tiden prøver å provosere deg og gjøre deg frustrert, noe de lykkes med. Ved å sette grenser kan du distansere deg noe fra denne personen.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne torsdagen er det mye snakk om penger, økonomi og om hva man har råd til. Du vil gjerne unne deg ting, men akkurat nå har du ikke midler til å kunne leve så bekymringsløst som du vanligvis gjør. Du må finne en måte å spare så mye du kan, slik at du kan unne deg i blant.

Steinbukken 22/12-19/1

Det begynner å jobbe seg opp en nervøsitet for de kommende helgene. Det skjer mye nå og mange ting er avgjørende for hvordan resten av høsten og muligens våren vil utvikle seg. Du vil bevise at du er en kraft å regne med.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av torsdagen prøver du å ta igjen både jobb og forberede noe som har med dine private forpliktelser å gjøre. På mange måter blir det en ganske stressende og tidvis tøff dag. Kvelden handler om små og store avgjørelser i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en risiko du er villig til å ta i dag fordi belønningen, hvis alt ordner seg, er såpass høy. I løpet av denne dagen vil du få gjort mye på jobben. Du er mer effektiv enn du vanligvis er og du føler at du har både mer energi og engasjement enn vanlig.

Powered by Labrador CMS