Dagens Horoskop: Torsdag 14. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen vender du et tap til en seier og det blir litt av en privat triumf for deg. Du beviser nok en gang at ingenting er satt i stein, så lenge man ikke gir opp finnes det håp. Kvelden handler om kjærlighet, vennskap og latter.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir intens både privat og på jobben. Det er mye å gjøre akkurat nå og du har ikke egentlig tid til alt du vil rekke å få gjort. På tross av at du periodevis føler at du ikke strekker helt til så er sjefene dine veldig fornøyde med resultatet ditt. Kvelden handler om en hobby og å bli svett.

Tvillingene 21/5-20/6

Du diskuterer en hel del i dag og det er ikke sikkert at diskusjonene dine gir de resultatene du ville ha. Det finnes en risiko for at du pusher viljen din litt for hardt og da kan visse kollegaer sette ned foten. Kvelden handler om en innsikt.

Krepsen 21/6-22/7

Gjennom torsdagen dikterer du visse vilkår for at et arbeidsforhold med en kollega skal kunne fungere. Denne personen har ikke bare vist at de er upålitelige, de har til og med en tendens til å blande seg inn i privatlivet ditt noe som virkelig opprører deg. Kvelden blir koselig.

Løven 23/7-22/8

Du anvender deg av både sjarmen og overtalelsesevnen din for å få en kollega med på banen denne torsdagen. Personen kan være vanskelig å overbevise og de avskyr forandringer, noe som gjør at de ofte blir en slags brems på jobben. Du får høre noen nyheter i løpet av kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt, flittig og veldig organisert i dag, noe som hjelper deg langt på vei ettersom du har mange jern i ilden i dag. Kvelden handler om en innsikt som har kommet smygende over lengre tid. En sjef deler en form for avgjørelse i dag.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå sladres det en del på jobben din og det påvirker stemningen. Du er kanskje ikke den personen som aldri sladrer, men du er også nøye med å ikke spre rykter videre, spesielt om de kan gjøre skade. Det finnes andre som ikke har de samme meningene som deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en inspirerende og morsom torsdag hvor du får sjansen til å vise hvor god du kan være på jobben din. Det er sjelden du kan vise frem talentene dine offentlig, så det blir både litt slitsomt og gøy samtidig.

Skytten 22/11-21/12

Det er en ild og frustrasjon i tegnet ditt som du ikke kan påvirke. Akkurat nå føles det som om alle rundt deg reiser hit og dit og mens du venter hjemme og tar hånd om hverdagslogistikken. Du vet at det kanskje er det beste for øyeblikket men denne løsningen irriterer deg likevel.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om hvile eller aktivitet. Mye handler om dagsformen og om hvor mye energi du har. Du vet at det kommer til å bli en intens helg, og derfor lurer du på om du bør ta en pause denne torsdagen. På kvelden får du gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et underlig humør denne torsdagen. Det skjer en del på jobben akkurat nå og du tvinges til å løse problemer som egentlig ikke burde ligge på ditt bord. Et møte med en sjef kan kanskje hjelpe med de opprørte følelsene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Gjennom torsdagen forsøker du å rekke jobb, studier og et møte med en venn. Det blir en intens og lang dag hvor du angrer på at du ikke avlyste en av alle planene dine. Du kommer i seng alt for sent på kveldene.

Powered by Labrador CMS