Dagens horoskop: Torsdag 14. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag venter store handlinger, det er i hvert fall det du forventer av deg selv. Dette er en dag du har gledet deg til lenge, både når det kommer til å utfordre deg selv, men også i forhold til hvor mye nytt du skal lære. Det kommer til å bli en bra dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen begynner litt kjipt. Det kan være folk som er syke, møter som blir kansellerte eller turer som er forsinket. Uansett hva som skjer, beholder du roen og fokuserer på å løse ett problem om gangen. Om kvelden belønner du deg selv for din innsats.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er veldig sosial i dag og det kan hende at både jobb og aktiviteter blir glemt bort slik at du kan bruke tid på å snakke og henge med kolleger og venner. I dag er det en mulighet for at du er spontan og tar en after work eller et uplanlagt restaurantbesøk.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag er en dag du har gledet deg til. Det blir en dag som tilfredsstiller alle dine forventninger og litt til. Du liker virkelig å henge med en bestemt person og følelsene dine blir sterkere for vedkommende. Det er noe avhengighetsskapende med denne personen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du oppsøker en person i dag for å få en beskjed, men spørsmålet er om det du får høre reiser flere spørsmål enn det gir svar. Du føler deg engstelig for at du har gått glipp av noe viktig i denne diskusjonen, og du vet ikke hvordan du får tilgang til den informasjonen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en begivenhetsrik dag som kan deles i to deler. En hvor du flyr som en sint veps på jakt etter noe eller noen. Den andre delen av dagen er mer harmonisk og handler om å lande i en ro som oser av sommer og latskap.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir en morsom og variert dag hvor du både tilbringer tid ute og innendørs. Du har mange jern i ilden og det er ikke sikkert at verken din familie eller vennene dine kan holde følge. Kvelden handler om et positivt valg som du står overfor.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du er fleksibel og det gjør det lettere i sommer når alle planer kan endres på kort varsel. I stedet for å bekymre deg for ting som ikke blir som planlagt, gleder du deg heller over alt som faktisk skjer. En god holdning.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kommer til å angripe i dag fordi du tror det er ditt beste forsvar. Hele situasjonen handler om din usikkerhet og om at du føler deg utpekt. Din reaksjon kan vekke overraskelse og til en viss grad sinne hos personene som blir utsatt for ditt sinne.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Torsdagen handler om vennskap og om å henge med folk fra ungdomstiden eller barndommen. Det blir mye varme, minner, men også litt tristhet fordi det får deg til å innse at dette er et avsluttet kapittel i livet ditt. Kvelden handler om nye utfordringer.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du utvider ditt ansvarsområde både fordi du vil, men også fordi det ikke er så mange alternativer. Bare sørg for at du blir husket og belønnet for din innsats. Denne typen offer blir ikke alltid anerkjent.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er usikker på hva du skal svare til en venn som prøver å lokke deg på eventyr i dag. Jada, det høres spennende og fristende ut, men samtidig kjenner du deg selv godt nok til å vite at du sannsynligvis vil trekke deg når det kommet til stykket.

Powered by Labrador CMS