Dagens horoskop: Torsdag 14. april

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag legger du ut på en ganske spontan utflukt. Det handler om å tilbringe tid med folk du nylig har begynt å bli kjent med. Som Vær ser du på denne typen eventyr som både morsomt og utfordrende. Det blir en sosial dag og en litt sprø kveld.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen har høy fart helt fra start og du vil virkelig sørge for å levere. Enten du jobber eller har fri, handler denne dagen i stor grad om resultater og det å være bestemt. På kvelden venter overraskende nyheter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tvinger deg selv til å akseptere visse fakta selv om du egentlig ikke er helt overbevist om dens autentisitet. Du har ikke kunnet bevise at de er falske, men du kan fortsatt ikke unngå å føle en viss mistanke. I dag er det gode sjanser til å gjøre et godt kupp hvis du er ute og handler.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

På skjærtorsdag prøver du å legge alle tankene dine om en bestemt person til side og fokusere på her og nå i stedet. Du innser at du ødelegger noe som er bra, for en drøm som sannsynligvis aldri vil bli sann. Krepsen er en drømmer og mange ganger kan fantasien stå i veien for virkeligheten.

Løven 23 / 7-22 / 8

Torsdagen handler om å fokusere på hva det er du vil. Du er en målbevisst person som er lett å omgås og vinner lett andres tillit, og det er disse egenskapene du bruker i dag. Du har en plan og du har tenkt å gjøre den til virkelighet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er vanligvis ikke den mest kreative personen i vennekretsen din, men nå som Månen påvirker deg positivt, kommer dine litt mer kunstneriske sider til live. Det blir en god og utviklende torsdag hvor du får bruk for både fantasien og praktisk kunnskap.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du bekymrer deg mye for en person som egentlig ikke vil fortelle deg hva som er galt. Som det intuitive mennesket du er, mistenker du at det ikke er riktig, men vennen din har alltid vært hemmelighetsfull om seg selv. Prøv å nærme deg det fra en annen vinkel.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er ikke enig med en bestemt person på arbeidsplassen din, men du gjør ditt beste for å beholde masken og ikke avsløre følelsene dine. Denne personen har en tendens til å klamre seg fast og ønsker å endre ting som allerede virker. Dessverre har denne personen en posisjon hvor de har makt til å handle som de vil.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt forsiktig i dine uttalelser fordi du er bekymret for at ting skal gå galt. Du har opplevd tidligere at noen ikke forstår hva du egentlig vil formidle og i dag vil du ikke at en misforståelse skal forårsake mer arbeid eller skape konflikt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag får du selskap av folk du ikke er helt komfortabel med, men om du bare slapper av og tar dagen som den kommer, kan det vise seg at det er disse menneskene som bidrar mest til at dagen blir så vellykket.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag har du prosjekter både på jobb og hjemme. Det handler om ting du gjøre og om prosjekter du ønsker å gjøre. Kombinasjonen blir god og resultatene går over alle forventninger. Du går inn i hver oppgave med en fantastisk energi og en positiv innstilling.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er bekymret for at du ikke vil ha tid til noe du lovet å bli ferdig med i dag. Hvis du senker dine egne forventninger til resultatet vil du ha tid, men hvis du hele tiden går inn og gjør små endringer i detaljene, er det en risiko for at du ikke blir ferdig i tide.

Powered by Labrador CMS