Dagens horoskop: Torsdag 13. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske morsom, men annerledes torsdag hvor du forventes å oppfylle visse krav, samtidig som du utforsker nytt territorium. Alt denne dagen dreier seg om er å være modig og flytte grenser, noe som passer deg perfekt.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt gretten om morgenen, men en konflikt er løst og stemningen bedrer seg virkelig denne dagen. Du misliker å jobbe i en gruppe der det er krangel og i det siste har det vært mye konflikt, selv om mye har ligget under overflaten.

Tvillingene 5/21-6/20

Du ser på fremtiden med god selvtillit og det hjelper deg gjennom nedgang du møter i nær fremtid. Vanligvis er du ikke så optimistisk, men en positiv påvirkning fra månen gjør deg mer fokusert.

Krepsen 21/6-22/7

Det er noen problemer du bør løse som det første du gjør denne morgenen ellers vil det henge over deg hele dagen. Det er sjelden du er organisert, men akkurat nå kreves det mye tankevirksomhet for å få alt riktig.

Løven 23/7-22/8

Du liker å bevege deg, og når du ikke har mulighet til å reise eller dra på små utflukter blir du frustrert og føler deg fanget. Nå er du inne i en periode hvor du føler deg ganske fast i hverdagen og det går ut over humøret ditt på en negativ måte.

Jomfruen 23/8-9/22

Du prøver å finne en forbindelse med en gruppe mennesker som du vanligvis ikke omgås. Dessverre finner du ut at jo mer du prøver, jo mer blir disse menneskene reservert. Kanskje du bare burde slutte å prøve å passe inn.

Vekten 23/9-22/10

Du er den du er, og det er ikke mye du kan eller vil gjøre for å endre det. Du må være tro mot deg selv ellers klarer du det ikke. Tenk på det når du er fristet til å gå med strømmen i stedet for å stå opp for deg selv. Vær sterk i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i et litt rart humør i dag. Det handler blant annet om at høsten er her og at du føler deg litt sliten generelt, men også at du har en sterk følelse å være i stillheten før stormen. Du har helt rett, ting kommer snart til å endre seg.

Skytten 22/11-21/12

Det kommer til å bli en ganske stressende dag, så det er viktig at du holder deg kul selv om du ikke føler at du har tid. Det beste du kan gjøre er å ta en ting om gangen, det er når du prøver å sjonglere med mange baller i luften samtidig at ting ofte blir feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lider av noen få mindre plager her og der, men du prøver å bite deg fast og være sterk. Husk å lytte til kroppen din. Hvis den vil at du skal hvile, er det greit å gjøre det. Akkurat nå jobber du mot langsiktige mål og helsen din er spesielt viktig da.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange baller i lufta akkurat nå og du må kombinere jobb med mange møter og kanskje noen reiser. I nær fremtid vil du ikke ha så mye tid til å sosialisere med familien så mye som du ønsker. Kvelden blir interessant og byr på sladder.

Fiskene 19/2-20/3

En person gir deg et ultimatum i dag, og du er ganske dårlig til å håndtere den slags krav. Når folk legger press på deg, har du en tendens til å trekke deg tilbake i stedet for å ta utfordringen. Du må finne ut hvordan du vil håndtere dine problemer selv.

Powered by Labrador CMS