Dagens Horoskop: Torsdag 13. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag feirer du en person som fyller år eller har navnedag. Det trenger ikke være så mye mer enn gratulasjoner og en kake til kaffen, men det er tanken som teller. Denne personen blir rørt over at du husket datoen og at du gjør en innsats.

Tyren 20/4-20/5

Ingenting skal gå galt i dag. Du har denne dagen nøye planlagt, og du sørger for at hver eneste del av planen gjennomføres. Det blir også en koselig dag med fokus på en person som betyr alt for deg. Det er stas å skjemme bort noen du virkelig bryr deg om.

Tvillingene 21/5-20/6

På torsdagen prøver du å diskutere med en person som ikke lytter. Denne personens evne til å ignorere deg både sårer og gjør deg sint på samme tid. Kvelden handler om å ta det med ro og samle krefter til en krevende periode.

Krepsen 21/6-22/7

Du er vitne til at en venn tabber seg ut, vel viten om at du kunne ha forhindret hele situasjonen. Du føler en slags skadefryd fordi vennen din gjentatte ganger har ignorert rådene dine, og satt seg i den ene problematiske situasjonen etter den andre. Du er lei av å rydde opp etter andres feil.

Løven 23/7-22/8

I løpet av torsdagen har du mye å gjøre, så det er viktig at du har et høyt tempo allerede fra morgenen av, noe som passer dårlig for den morgentrøtte Løven. For deg er det viktig å prøve å få orden på en noe forvrengt døgnrytme.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en fin og variert torsdag hvor fokus ligger på å jobbe hardt, men også på å ta vare på dem du er glad i. Denne dagen handler også om å prøve å bytte en julegave eller en gave du har fått, uten at den som har gitt den legger merke til det.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt sliten akkurat nå og det høye tempo på jobb hjelper neppe på den følelsen. I løpet av ettermiddagen vil du motta et tips som kan hjelpe deg å håndtere denne situasjonen litt bedre. Kvelden handler om å se fremover.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser irritert ut, og det kan skremme bort en venn som ønsker å henvende seg til deg med et problem. Du er en person som kan fremstå mye mer autoritær enn du er klar over selv. Kvelden handler om å ha det gøy og å bli sett.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant dag som utvikler seg til en utfordring og et løfte på samme tid. Nå gjelder det å vise hva du står for, og du gjør det best ved å fokusere, og la intelligensen din gjøre det harde arbeidet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er din dag i dag. Steinbukker som er født tidlig i måneden nyter denne torsdagen litt ekstra. Du får mye oppmerksomhet og du liker virkelig å være i sentrum. I dag får du også en overraskende, men veldig oppløftende melding. Kvelden blir magisk, men veldig sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en spesiell dag i dag, og du vil sørge for at den får den oppmerksomheten den fortjener. Uansett om du jobber eller har fri, har du som mål å gjøre noe helt spesielt. Kvelden handler om familie og om å tilbringe tid sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å takle informasjon du kommer over i dag. Du trodde at du var klar for denne typen utfordring, men det viser seg at du ikke er der ennå. Kvelden handler om å ta tiden til hjelp og om å tørre å stole på magefølelsen.

Powered by Labrador CMS