Dagens horoskop: Torsdag 12. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det kommer til å bli en ganske kjedelig torsdag. Savnet etter en eller flere personer som for øyeblikket er borte vil være mer

og mer markant. Du begynner å angre på at du ikke prioriterte annerledes for et par uker siden. Kvelden ser ut til å dreie seg om sport eller en hobby.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en rolig, men utmerket torsdag. Du føler deg veldig verdsatt og blir overrasket over alle som tar kontakt, sender tekstmeldinger eller på annen måte viser at du betyr mye. Du er ikke vant til å bli så lagt merke til, men nyt følelsen, du fortjener dette.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

På torsdag er det en slags konkurranse. Det kan være at du faktisk konkurrerer i en sport eller en hobby, men det kan også handle om en mer uoffisiell kamp mellom deg og noen kolleger. I dag våkner vinnerinstinktet ditt på ordentlig og du innser at du hater å tape.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å ikke gi opp. Hvis du har en drøm, hold fast ved den selv om den føles langt unna akkurat nå. Noen ganger må man tenke nytt og sette mindre milepæler underveis for ikke å bli sliten. Dette er en god dag for å omgruppere og sette nye, litt nærmere mål.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du trekker deg unna for å være litt for deg selv, men det er vanskelig fordi både kollegaer og familie vil ha din oppmerksomhet og hjelp. Det beste du kan gjøre er å gå en tur eller noe hvor du slår av mobilen slik at du kan være i fred med dine egne tanker.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du roper etter hjelp i dag, men ingen hører deg. Dette kan være fordi du vanligvis sier nei når folk i din nærhet tilbyr deg hjelp. Du er litt av en "fikser selv"-person og det krever litt stolthet å innrømme at du står fast. Fordi du er den du er, må du være ekstra tydelig når du kommuniserer ditt behov for hjelp.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er et sinne i horoskopet ditt som vanligvis ikke er der, og det ser ut til å skyldes noe eller noen som er veldig nær deg. Det er en misforståelse som har vokst til et reelt problem. Det viktigste er at du snakker om elefanten i rommet ellers blir det bare verre.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne dagen handler ikke om hva som er rett eller galt, selv om det føles slik. Det handler mer om subjektive oppfatninger og at det er essensielt å aktivt lytte til en man ikke deler mening med. Legger du vekt på din egen posisjon uten å lytte til andre, blir det sjelden bra.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er i en situasjon som mange misunner deg, men du selv synes det er veldig vanskelig. Det handler om at det er litt for mange mennesker som liker deg og trekker i deg akkurat nå. Du har så vanskelig for å si nei at du ofte dobler opp med aktiviteter som gir enda flere problemer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Torsdagen handler om vennskap, fest og om å stole på hverandre. Det blir en bra dag, men kvelden kan by på en mindre konflikt. Her er det viktig å ikke være for stolt til å be om unnskyldning hvis du innser at du sagt eller gjort noe du er mindre stolt av.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen blir ganske intens fordi du har mange forskjellige prosjekter som skal slås sammen. Du skjønner at du har vært litt uforsiktig i vurderingene dine og den typen slurv kan koste deg ganske mye. Kvelden byr på en hyggelig samtale.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du bekymrer deg litt for mye for en yngre slektning og vedkommendes konstante jakt på oppmerksomhet. Tenk at dette er noe som til dels hører alderen til og at denne personen trolig vil vokse ut av oppførselen sin ganske snart. Ellers en morsom og kreativ dag.

Powered by Labrador CMS