Dagens Horoskop: Torsdag 12. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er skuffet over deg selv denne torsdagen. Du har gjort noe du burde droppet, men som du i øyeblikket ikke kunne motstå. Væren er veldig impulsiv og kan ha vanskelig for å motstå innfallene sine, noe du er fullt klar over i dag.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om en avslutning. Det kan være på en reise eller en ferie. Det blir en bra og rolig dag hvor du kan puste ordentlig ut. Etter å ha vært ute på eventyr en periode er det fint å komme tilbake vaner og rutiner. Kvelden handler om å forene nytte og nøye.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler på en viss uro i dag, angående fremtiden din. Sjefen eller mentoren din har antydet noe som gjør at du lurer på om du er på rett spor. Du kan tvile, men innerst inne vet du hva du vil og bør ikke la andre manipulere deg til å tro noe annet.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen handler om å gjøre det som er rett, og om å justere noe som ikke er bra. Du må anvende logikk og kalkulering, noe som kanskje ikke er dine sterkeste sider. Det krever at du er nøyaktig, noe krepsen ikke trives med.

Løven 23/7-22/8

I dag kritiserer du en person i en autoritær posisjon. Du vet allerede når du åpner munnen at det ikke er ditt smarteste trekk, men du kan rett og slett ikke holde meningene dine for deg selv. Når en person oppfører seg dårlig har du vanskelig for å bare stå ved siden av og se på.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes noe beregnende over tegnet ditt akkurat nå. Du tar deg tid til å fundere over mulighetene dine og du vurderer hvert trekk nøye. I løpet av dagen får du muligheten til å møte en person som kan hjelpe deg med ambisjonene dine.

Vekten 23/9-22/10

Du tar et steg utenfor komfortsonen din i dag og det er både spennende og slitsomt på samme tid. For din del handler det om at du må forsøke å stå litt mer opp for deg selv. Du har en tendens til å unngå konflikter, til og med når det er på din egen bekostning.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å se det vakre i små ting. Det er ofte lettere å oppfatte storslagen skjønnhet enn å se det estetiske i detaljer selv om det er akkurat detaljene som er forskjellen på fint og fantastisk. I dag vil du skape et mesterverk.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å komme overens med en slektning eller kollega. Dere pleier å krangle eller diskutere alt. Det kan være at dere egentlig er alt for like hverandre. Personens handlinger minner deg litt for mye om dine egne, dårligere sider.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er trøtt denne torsdagen. Det har blitt litt for mange sene kvelder på rad, og det er viktig med rutiner når det kommer til mat og søvn for steinbukken. I dag prøver du å holde på vaner og sørge for å komme i seng tidlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har skapt en del uvaner den siste tiden og det kommer frem i dag. Du er ikke spesielt stolt over disse uvanene, men du vet at de kan jobbes bort selv om det tar tid. I dag får du en beskjed som kan sette flere ting i perspektiv.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir lett opprørt over små ting i dag. Det handler kanskje først og fremst om at du kjenner igjen en løgner når du møter på en, og da spiller det ikke så stor rolle om det bare handler om halvsannheter eller noe verre. Dette er en person som kun bringer negativ energi inn i livet ditt.

Powered by Labrador CMS