Dagens horoskop: Torsdag 11. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På torsdag prøver du å nå en persons innerste tanker, men denne personen viser seg å være ganske vanskelig å sjarmere. Du misliker hemmeligheter, så lenge det ikke er dine egne, og derfor bruker du dagen på å finne forskjellige måter å komme nærmere denne personen på.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen blir ikke stressende, men den blir intens. Du forventer at noen ikke lytter ordentlig til deg, så du gjør visse tiltak for å sikre at ting blir gjort uansett hvor samarbeidsvillige kollegene dine er. Din utholdenhet og ditt praktiske sinn tar hjem seieren.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vist hva du står for, og nå venter du på svar fra dine ledere. Du tror de burde være glade for å ha en så dreven arbeider som deg, men sjefene dine ser kanskje ikke din sanne verdi så mye som du ønsker. Vær tålmodig, deres holdning vil endre seg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er et problem du ikke vil snakke høyt om fordi du skammer deg litt over ditt eget engasjement. Det handler hovedsakelig om to personer som betyr mye for deg. Den ene er din beste venn og den andre er noen du egentlig ikke kan gi slipp på. Dessverre hater disse to hverandre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ønsker å være produktiv i dag, men du har ikke helt kreftene med deg. Det er en sløvhet i karakteren din som gjenspeiles i det meste av det du gjør. Du har veldig lyst til å prøve, men kroppen sier stopp. Lytt til signalene som kroppen sender ut.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er litt irritert på en kollega som alltid har en billig unnskyldning for hånden når han kommer for sent eller ikke vil gjøre en bestemt oppgave. Din arbeidsmoral og denne personens holdning til jobben er veldig forskjellig, så det kolliderer ofte når dere skal jobbe sammen.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du lyver dårlig i dag og løgnen din blir raskt avslørt. På en måte er du glad, fordi du ikke liker å være uærlig mot akkurat denne personen. Selv om du skammer deg litt over oppførselen din, er du fortsatt glad for at denne personen ikke blir sint eller skuffet over deg.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en vilje til å gjøre rett denne torsdagen. Det handler om å be om unnskyldning til en bestemt person og om å vise respekt for en eldre slektning og hennes vilje. Du tror ikke din slektning har rett, men det som er best for deg trenger ikke nødvendigvis å være bra for andre.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På torsdag tar du farvel på en ganske ubehagelig måte. Du har prøvd å være diplomatisk og forsiktig, men ingenting biter på denne personen så nå setter du foten skikkelig ned. Atferden din kan heve noen øyenbryn, men det er ikke noe du trenger å bekymre deg for.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er inne i en periode hvor det er veldig mye både privat og på jobb. Mellom alle tingene du bør gjøre, vil du også presse inn noen morsomme, unødvendige aktiviteter. Bare pass på å ikke forsømme søvn og mat. Du må være uthvilt for utfordringene du møter.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

På torsdag nyter du et nytt miljø og en fri måte å tenke på. Det blir en rolig, men samtidig energigivende dag hvor du får en god del av frisk luft og utendørsaktivitet. Kvelden blir unødvendig sen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er en yngre person, et barn eller et dyr som trenger din omsorg litt ekstra akkurat nå. Vær oppmerksom på signalene du får. Det er ikke sikkert at det sies noe, men du kjenner denne personen så godt at du kan lese mellom linjene.

Powered by Labrador CMS