Dagens horoskop: Torsdag 11. august

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen prøver du å unngå et bestemt samtaleemne fordi det gjør at du føler deg ukomfortabel. Det handler om noe som er sensitivt både for deg og for vennen din. Ellers en hyggelig og sosial dag hvor du møter nye mennesker.

Tyren 20/4-20/5

Prøv å koble av skikkelig hvis du har fri i dag. Da handler dagen om latskap og om å nyte øyeblikket. Hvis du jobber, prøver du å ikke stresse. Å stresse påvirker humøret negativt. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 5/21-6/20

Du retter en feil i dag. Det kan være noe du selv har oppnådd eller noe som en kollega forårsaket. For deg er ikke det viktige hvem som har gjort feil, men at det blir riktig. I løpet av ettermiddagen hører du mye sladder fra en kollega.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter med å tilpasse deg de nye tingene i livet ditt. Du er ikke helt komfortabel med det som skjer akkurat nå og derfor prøver du å klamre deg til gamle venner, selv om noen forhold rett og slett ikke fungerer. Slipp taket og våg å prøve vingene dine.

Løven 23/7-22/8

Det er en misnøye i horoskopet ditt, og det er basert på at ting ikke går den veien du vil at de skal. Du prøver, i overført betydning, å flytte fjell når det egentlig ville være lettere å finne en annen måte. Noen ganger er det godt å akseptere det uunngåelige.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er like sta, som du er positiv i dag. Når en kollega ikke orker mer, er du der og både støtter og pusher vedkommende videre. Din evne til å se hva som er bra med ganske mørke situasjoner er en uvurderlig ressurs. Din kollega er takknemlig for at du finnes.

Vekten 23/9-22/10

I dag ser du ut til å være i et miljø hvor du kan høre historiens ekko. Dette stedet gir deg ny inspirasjon og forståelse for hvor god du tross alt er. Noen ganger er det nyttig å se ting fra et annet perspektiv for å sette pris på det man har.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar et stort skritt fremover når du tar en beslutning om fremtiden din i dag. Du har forsinket denne avgjørelsen i lang tid, men nå innser du at det bare blir vanskeligere for både deg og omgivelsene dine. For å komme videre må du velge en vei.

Skytten 22/11-21/12

Det er en god følelse i horoskopet ditt, og det er fordi du endelig føler deg bra, eller i det minste bedre. Det blir en dag som dreier seg om mennesker som er nær deg og om å bare være sammen med dem i fred og ro. En god dag.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen har du mye å gjøre og du føler deg litt stresset fordi du vil prestere. Samtidig som du føler et press får du også mye skryt for din innsats og det gjør deg glad. I dag får du høre et rykte om en person som gjør deg nysgjerrig.

Vannmannen 20/1-2/18

Denne dagen handler om å gjøre så lite fornuftig som mulig, i hvert fall hvis du har fri. Å nyte livet og bare ta det med ro er hvordan du henter deg inn etter en tøff periode. Hvis du jobber, er det en positiv energi på jobben som gjør det morsomt.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser en mulighet til å endre og du tar den. Du vil gjerne påvirke, men da må du være litt mer sta enn du er for øyeblikket. Det er lett for fisken å gi opp når det blir for vanskelig. Det kan være en ressurs i noen tilfeller, men ikke i dagens.

Powered by Labrador CMS