Dagens horoskop: Torsdag 10. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir begivenhetsløs, men ganske hyggelig. Du jobber etter de rutinene du har og du synes det er greit å slippe å tenke. Denne dagen handler også om å gjøre sitt beste, om å se folk for den de er og om å vise empati.

Tyren 20/4-20/5

Det er litt trøbbel på arbeidsplassen din, men du prøver å holde deg unna de verste konfliktene. Du vet at årstiden og mørket kan være en medvirkende faktor på at folk blir litt korte i tonen. I dag får du ros fra sjefen din for at du oppfører deg på en eksemplarisk måte.

Tvillingene 21/5-6/20

Det blir litt bråk når en kollega eller sjef annonserer noen nyheter i dag. Til en viss grad var nyheten forventet, men den vekker likevel noen følelser og usikkerhet. Det blir mye spekulasjoner og sladder denne dagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er årsaken til et drama som du ikke engang vet om deg selv. Det handler om folk som kjemper om oppmerksomheten din og konkurrerer om å være nærmest deg. Dette kan enten være kolleger eller litt mer fjerne venner.

Løven 23/7-22/8

Du ser ingenting galt med det du gjør akkurat nå, selv om det er både opprørende og emosjonelt. For deg er drama en del av livet, og du har ikke noe imot å røre litt i gryta dersom livet blir for uformelt. I dag får du nyheter om en venn du ikke har sett på lang tid.

Jomfruen 23/8-9/22

Du bekymrer deg mye både for din egen og en venns fremtid. Det er sånn mye som er usikkert, både angående din egen stilling og ytre forhold som har med din økonomi å gjøre. Kvelden handler om å være først på plass.

Vekten 23/9-22/10

Å ikke si noe er ikke det samme som å si nei, det er du forsiktig med å forklare. For deg handler det mer om å få en mulighet til å tenke over alle forslag før du bestemmer deg. Vekten trenger mye fakta for å ta en beslutning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du går fra styrke til styrke akkurat nå, og du er glad for det. Forvirringen som har rådet i begynnelsen av uken letter, og du begynner å se hvilken vei du skal følge. Du liker når du har et godt bilde av hvor du skal og hva du ønsker å oppnå som mål.

Skytten 22/11-21/12

Du skynder deg fra en oppgave til en annen i håp om å få det gjort raskt og kunne komme hjem litt tidligere. Det handler i stor grad om at du har planer for ettermiddagen og du vil ha tid til å fikse deg litt før du skal løpe bort.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir både morsommere, lettere og betydelig mer harmonisk enn i går. Du har rom til å jobbe selvstendig og du elsker det. Kvelden handler ikke bare om en hobby, men mer om et livsvalg du har tatt. Du er fornøyd med dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en tretthet og en seighet i tegnet ditt som vanligvis gir seg til kjenne mot slutten av uken. Alt blir litt mer hardt arbeid og du er ikke forberedt på å argumentere for ting som burde være åpenbare. Kvelden blir koselig men litt for sen.

Fiskene 19/2-20/3

Du får det du vil ha i dag, og det gjør ting mye enklere for både deg og din kollega. Det fine med dere to er at dere både kommer så godt overens og at dere ikke liker å jobbe med det samme, noe som gjør oppgavefordelingen enkel. Kvelden blir herlig.

Powered by Labrador CMS