Dagens horoskop: Torsdag 10. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Denne torsdagen sier du ja, men mener nei og det skaper forvirring. I utgangspunktet handler det om at den som spør har en slik makt over deg at du rett og slett ikke kan nekte noe. Du blir irritert på deg selv over din svakhet.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har mye å gjøre denne torsdagen, men du liker tempoet og utfordringene. Du har lykkes med å skape en ro rundt deg på jobben som gjør at det meste fungerer bra, enten du er der eller ikke. Torsdag kveld kan by på en litt annen aktivitet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er lei av hele tiden å bevise at du har rett for noen som står deg nær. På dette tidspunktet burde denne personen stole mer på ditt ord og lytte mindre til sin egen mistanke. Kvelden går med til å forklare en annerledes, men morsom teori.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag går du gjennom en storm av følelser. Det avhenger delvis av månens plassering, men også på noen personers handlinger. Det handler om sterke følelser, forvirrede følelser, stormende glede og beksvart mørke, alt samlet på en og samme dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du prøver å overtale en venn til å ta noen flere risikoer, men du møter hard motstand. Det handler ikke om at vennen din er en feiging, men at det å ta risiko strider mot deres prinsipper. Du må kunne bevise at belønningen er verdt mer enn risikoen de tar.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Uansett hvor hardt du prøver, blir du ikke klok på et problem du har. Du er vanligvis en ekspert på å finne løsninger, men det gjør du ikke i dag, og det gjør deg irritert. Kanskje du burde se problemet fra et annet perspektiv. Løsningen du finner, er ikke den du forventer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du bruker dine diplomatiske evner i dag og det betyr at du får mer ut av et samarbeid enn du først hadde forventet. Du vet hvordan du kan få folk til å åpne seg, men også hvordan å samle motvillige grupper til en enhet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du savner en person mer enn du vil innrømme i dag, og det gjør deg litt gretten. Du kan ringe vedkommende, men da må du svelge stoltheten din og vise at du bryr deg. Du har det vanskelig med denne typen spill når det er ekte følelser involvert.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å forsvare noe du gjorde som var veldig dumt. Du vil ikke innrømme at det var en feil, fordi du er redd for å fremstå svak, men sannheten er motsatt. Ved å innrømme at du har gjort feil, viser du ikke bare styrke, men også empati og forståelse.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å ta egne initiativ i en situasjon som er mildt sagt annerledes. Det blir en morsom, kreativ, men også følelsesmessig krevende dag. Kvelden handler til en viss grad om å kunne ta til seg informasjon du har mottatt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du snakker uten egentlig å ha et konkret mål med det du vil si. Du har vanskelig for å avklare noen detaljer med en forretningspartner fordi de ikke er så konkrete ennå. Her handler det mer om å selge en idé, enn et ferdig prosjekt.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har vanskelig for å si som det er fordi du ikke helt vet hva du føler om problemet. Du har prøvd å analysere følelsene dine, men det har bare gjort deg enda mer forvirret. I dag får du en melding fra en slektning og du er ikke helt sikker på hvordan du skal håndtere det.

Powered by Labrador CMS