Dagens horoskop: Tirsdag 9. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om å ta initiativ og vise at du er en person som er i stand til å ta beslutninger og lede en gruppe. Væren har alltid vært en type med store visjoner som du lett kan få andre med på. Din evne til å både styre og begeistre er unik.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir en ganske rolig dag. Som vanlig har du litt mer tid til overs til ting som har med det administrative å gjøre. Du liker når ting foregår i fred og ro, og at det er struktur på dagen. Kvelden handler om å samle familien rundt en avgjørelse angående jul og nyttår.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er kanskje ganske uredd i din måte å opptre på, men som oftest er det en kun en fasade mot omverden som på på ingen måte gjenspeiler det som foregår inni deg. Tvillingene er en mester i å skjule tankene sine når det passer. I dag benytter du deg av dette talentet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er en person som kan være ganske rampete, og det vet du også selv. Du har et rikt følelsesliv som noen ganger tar over dine mer praktiske sider og slik er det i dag. Du føler deg krenket av en persons handlinger selv om du vet at denne personen ikke en gang la merke til at du følte deg tråkket på tærne.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er en person som ofte reagerer sterkt, enten det er sinne, glede eller lidenskap. Solen kontrollerer deg og forsterker disse egenskapene, samtidig som den gir deg styrken til å komme deg gjennom nesten alle problemer. I dag får du bruk for både din lidenskapelige natur og din styrke.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Tirsdagen handler om å være sta og det er litt av en spesialitet for deg. Du kan ofte snu hodet mot umulige prosjekter bare fordi du nekter å gi opp. I dag er det akkurat den kvaliteten du trenger for å lykkes med å fullføre noe som er i stadig utvikling.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er en person som har vanskelig for å si nei og det merker du i dag. I stedet for å stå opp for din mening, trekker du deg tilbake når en kollega med sterke meningen kommer på banen. Du har en evne til å føle deg liten i denne personens nærvær, og du vil ikke blande deg inn for mye. Husk at denne personen kan ta feil, og du har rett i å stå opp for deg selv.

Skorpionen 23 / 10-21-11

På tirsdag prøver du å finne en god arbeidsrytme, men du møter stadig mindre problemer som bremser deg. Det er som om hele denne dagen jobber mot deg, og til lunsj er du utslitt. Alle har denne typen dager som du bare vil krysse av.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kan være en person som ofte skaper problemer uten å vite det. Din sjarm og din omgjengelige personlighet vinner venner, men skaper også fiender i det skjulte. Mange ønsker å være som deg, men mange vil også se deg mislykkes. I dag kommer du over en av den siste typen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdag handler om å ha meninger, om å gjøre en god jobb, og om å være sosial. For deg er to av tre ganske enkelt, men når det kommer til det sosiale aspektet, må du gjøre en innsats. Du er vanligvis komfortabel med folk du kjenner, men kan ha problemer med nye grupper.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er en person som ikke tar et nei, og i dag viser du hvor sta du kan være. Du vil noe, og da er det gjort. Vannmannen har ofte visjoner som er langsiktige og du ber ikke alle du jobber med om å forstå hele planen på én gang. Alt du ber om er at de stoler på din dømmekraft.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er litt trist i dag, og du vet ikke hva det skyldes. Månen har gått inn i en posisjon som kan forårsake denne typen følelser og det er ikke mye du kan gjøre for å påvirke dem. Kvelden handler om å være fleksibel og om å lytte.

Powered by Labrador CMS