Dagens horoskop: Tirsdag 9. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få to kolleger til å komme overens, men det er vanskelig fordi de er så forskjellige i karakter. Selv om du setter pris på å jobbe med begge, skjønner du at det er en umulighet å få dere til å jobbe som en gruppe. På dette punktet bør du overgi deg.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av tirsdagen prøver du å ikke stresse. Du har klart å roe ned og det er bra hvis du klarer å beholde den følelsen i kroppen til langt ut på høsten. I dag dukker det opp et spørsmål eller en invitasjon til en endring i arbeidet ditt.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har vanskelig for å ta initiativ akkurat nå. Det er ikke det at du ikke kan, du er bare bekymret for å ta feil avgjørelse og skuffe sjefen eller kollegene dine. Stol på at din evne og at dine ferdigheter vil lede deg i riktig retning. Du kan mer enn du tror.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en lengsel i horoskopet ditt som har økt snarere enn redusert denne sommeren.Det kan være en hemmelig forelskelse eller en annen slags lidenskap i livet ditt. Du har fått smake på hva som kan bli, men det er ikke nok for deg.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler om kloke avgjørelser og praktiske løsninger, noe som kanskje ikke er din sterkeste side. Du jobber sjelden strukturert, og talentene dine kommer til sin rett når det gjelder å lede og drive prosjekter fremfor å fullføre dem. I dag blir tålmodigheten din satt på prøve.

Jomfruen 23/8-9/22

Du velger å holde deg nøytral i en konflikt hvor begge parter vil ha deg på sin side. Du kan se denne konflikten fra et bredere perspektiv, og du vet at begge to har både rett og galt på samme tid. Du venter på at de skal innse det selv.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå renner pengene mellom fingrene dine. Det er så mye som koster akkurat nå, og du vil gjerne unne deg alle de gode tingene i livet. Dette er ikke bærekraftig, så prøv å holde deg til et forhåndsbestemt budsjett i stedet. Du må ta tak i din økonomi.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er fare for mindre skader i horoskopet ditt i dag så unngå aktiviteter der du kan skade deg. Det kan dreie seg om alt fra treningsstudio til en eller annen form for sport. I løpet av kvelden får du en uventet, men fortsatt etterlengtet melding fra en sjef.

Skytten 22/11-21/12

Du leter etter informasjon som du egentlig ikke burde ha. Det er din nysgjerrighet som driver deg til å ville vite mer, selv om det kan føre til problemer både for deg og for andre i din nærhet. Skytten er veldig interessert i hemmeligheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser nødvendigheten av å jobbe akkurat nå, men det betyr ikke at du syntes det er så gøy. Du håper på en endring i nær fremtid og den endringen ser ut til å tre i kraft. Kvelden handler om å ha fokus på et mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen vil bli herlig lat, spesielt for ferierende Vannmannen. I dag legger du all grubling til side for å kunne gå helt inn i nåtiden. Dagen handler om å bruke din kreativitet og fantasi. Om kvelden venter en annerledes matopplevelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du benytter deg av kontaktene dine denne tirsdagen. Du ønsker å etablere et nytt forhold til en person som er ganske reservert og vanskelig å komme inn på. Det er her kontaktene dine spiller inn. De kan hjelpe deg med en god introduksjon.

Powered by Labrador CMS