Dagens horoskop: Tirsdag 8. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig dag hvor du får mulighet til å samle tankene og organisere deg litt på jobben. Det er fint å ha slike dager som gir en pause i en ellers ganske intens høst. Kvelden handler om en hobby du har forsømt i lang tid.

Tyren 20/4-20/5

Du er i god flyt akkurat nå. Det meste går din vei og når ting eller prosjekter vipper, tipper det nesten alltid over i din favør. Denne flaksen og positive energien vil vare i det meste av det som er igjen av

året, så nyt.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er ikke villig til å gi opp selv om oddsen neppe er i din favør i dag. Vanligvis er ikke Tvillingene veldig sta, men akkurat nå blir du påvirket mye av jorden og med den innflytelsen kommer også en uunngåelighet som i den denne saken er positiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å lytte til et godt råd du får i dag, men når det kommer til stykket så du gjør fortsatt som du hadde tenkt fra begynnelsen. Det er litt synd at du ikke orker å ta inn flere tilbakemeldinger fordi det ville gjøre hverdagen mye enklere.

Løven 23/7-22/8

Din utholdenhet og vilje til å tro på mennesker vil hjelpe når det blir tøft i dag. Gjennom din sjarm og din generelt positive holdning klarer du å vinne andres lojalitet og det er noe du trenger nå når tidene blir tøffere.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tror på en kollega og på deres evne til å løse problemer, så du blir veldig skuffet når de ikke lykkes i dag. Dette er en person som har gjort et veldig sterkt inntrykk på deg og frem til i dag har du nesten trodd at vedkommende var uten svakheter.

Vekten 23/9-22/10

Du trekker deg litt unna for å være i fred med tankene dine. Akkurat nå grubler du mye på et problem som har med privatlivet ditt å gjøre. Selv når du prøver å holde fokus på jobb, sniker den dårlige følelsen seg inn. Du trenger svar på spørsmålene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du litt mer positiv når det kommer til jobb. Du gjør en innsats for å gjøre opp for det du ikke hadde tid til i går. Det er når du virkelig vil at du kan skape store ting i hverdagen. Kvelden handler om et kjærlighetsforhold.

Skytten 22/11-21/12

Du kan føle deg litt gretten i dag og det har å gjøre med at du sover for lite. Selv når du legger deg tidlig, får du ikke den kvalitetssøvnen du trenger. Du burde prøve å være litt mer fysisk aktiv på ettermiddagen og kvelden.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å være effektiv uten stress. Du pleier å være god til å legge opp arbeidet ditt og prioritere riktig, men i dag er innsatsen din hemmet av sykdom eller kolleger som rett og slett ikke vil jobbe. Kvelden handler om å gi jernet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er lei av folk som har vanskelig for å bestemme seg. Denne typen usikkerhet hindrer deg i å komme videre i ditt eget arbeid fordi det er så mye som er avhengig av at en større gruppe samtykker. Kvelden handler om trening.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å finne små gullkorn i hverdagen og det kan være en hobby, å skjemme deg selv bort med god mat eller tilbringe tid med folk du er glad i. Det er slike enkle, men effektive triks som lyser opp en vanlig tirsdag.

Powered by Labrador CMS