Dagens horoskop: Tirsdag 8. mars

Gratulerer med kvinnedagen!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Denne dagen er litt ekstra viktig for deg som er kvinne. Dagen representerer mange av problemene som du har gått gjennom de siste årene, men det står også for håp og for fremtiden. En interessant tirsdag med andre ord.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du tester noen grenser i dag. Det er en måte for deg å finne ut av hvilke muligheter du har når det gjelder å utvikle deg. Til din overraskelse har du betydelig mer plass å jobbe med enn du trodde du hadde. Det handler om om sjefens grunnfestede tillit til dine evner.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er ikke flink til å forsvare ideene dine i dag, og det betyr at det er en risiko for at du blir overkjørt i spørsmål som er viktige for deg. Problemet er at du har en kollega som er mye mer verbal i dag og som klarer å få med flertallet mot deg. Dette gjør deg både sint og skuffet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne tirsdagen prøver du å stille opp. Du syntes det kan være vanskelig å følge direktiver, men i dette tilfellet kan du se fordelen av at alle trekker i samme retning. Du tilbringer gjerne ettermiddagen og kvelden med en hobby eller en sport.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er ganske verbal og liker å uttrykke meningene dine, to ting du drar nytte av i dag. Gjennom å være tydelig, men samtidig sjarmerende, klarer du å få de fleste på din side. Du er stolt av det du har fått til denne dagen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag prøver du å bremse litt. Du har skjønt at du stresser deg selv unødvendig, og det påvirker deg også privat. Du bekymrer deg for ting du ikke kan påvirke og som igjen kan føre til at du har vanskelig å sovne om kveldene.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Akkurat nå prøver du å drive et prosjekt fremover, men du har vanskelig for å få med deg kollegene dine fordi alle har vært opptatt med sitt. Hvordan du skal lykkes med å skape konsensus i gruppen handler i stor grad om å få alle til å se et felles sluttmål. Kvelden handler om en eldre slektning og deres behov.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du utnytter en kollegas godhet uten å ha den minste dårlig samvittighet. Du tenker virkelig ikke engang spesielt mye om denne personen, men vedkommende kan gjøre deg uvurderlige tjeneste og tilber jorden du går på. Dette drar du som du nytte av.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er vanligvis ikke så kalkulerende som du er i dag, men du har innsett fordelen med å være et skritt foran i alle tilfeller når det gjelder enkelte oppgaver. Gjennom å ha et godt driv, klarer du å få gjennom det meste av dine ideer denne tirsdagen. En konflikt på jobben er i ferd med å blusse opp.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag er du sliten og vil være for deg selv, men dagen krever at du skrur på sjarmen og er så sosial som bare du kan være. Du har et behov for å selge, enten det er et produkt, en idé eller en måte å jobbe på. Kvelden blir krevende, men likevel morsom og utfordrende.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tar deg sammen for å fortelle sannheten til en venn du vet går gjennom en tøff periode. Du ser ingen grunn til å vanne ut sorgen med mer informasjon som vedkommende fortsatt ikke kan gjøre noe med. Kvelden handler om å ta vare på familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er i et ganske irritabelt humør i dag, og det er ganske uvanlig for den ellers ganske beskjedne Fisken. Dine skarpe piler og din bitende ironi har effekt, men kanskje ikke på den måten du ønsker. Ettermiddagen handler om friluftsliv.

Powered by Labrador CMS