Dagens horoskop: Tirsdag 8. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om å presse inn en del ting på begrenset tid. Her er det viktig å planlegge, og fremfor alt å holde seg til planen og ingenting annet. Det siste er det vanskeligste for deg fordi du har en tendens til å flyte ut når ting inspirerer deg.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ser ingen mulighet til å komme vekk fra noe du synes er ganske kjedelig. Det handler om å følge opp mål, og da er det viktig å ha konkrete planer. Hvis du gjør det til en liten konkurranse så kanskje du finner det mer interessant. Tyren liker vanligvis å vinne.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det blir ikke så vanskelig som du hadde trodd det skulle være i dag. Mye handler om at du går inn i denne dagen med et godt humør. På ettermiddagen får du en utfordring fra sjefen din. Dette er noe du har ønsket å teste lenge, så du blir glad for tilliten.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har en god dag foran deg. Nyt det nå, fordi det på en eller annen måte er stillheten for stormen. Kvelden handler om å ta egne initiativ og om å ikke forvente at andre skal invitere.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du undersøker en mulighet for å reise til våren eller sommeren. Dette kan bli et morsomt eventyr, men da må du samtidig være forberedt på å ofre noe. Det kan handle om penger eller å gi opp en lengre sammenhengende ferie i sommer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ønsker deg så mye akkurat nå at du glemmer et løfte du ga til en slektning. Vedkommende blir skuffet selv om de skjuler det godt. Prøv å kompensere slektningen din ved å finne på noe sammen om kort tid.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vil virkelig feire en venn, men du har ikke tid akkurat nå. En idé er å planlegge en aktivitet for bare dere to litt senere i vår. Kvelden handler om å ta fatt på et prosjekt hjemme. Du har latt dette ligge alt for lenge.

Skorpionen 23 / 10-21 / 12

Prøv å ikke bli irritert på en kollega som alltid klarer å si eller gjøre noe du misliker. Det beste du kan gjøre er å unngå å jobbe med denne personen så mye som mulig. Du liker vedkommende bedre når dere ikke jobber sammen.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du mangler støtte fra sjefen din i dag. Du både konsulterer vedkommende og ber om en hjelpende hånd, men sjefen din ser ikke ut til å ha tid til deg. Dette vil være skuffende fordi du ikke bare føler deg forlatt som kollega, men også som venn.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen ønsker du å bevise for deg selv at du er laget av noe sterkere, både fysisk og mentalt enn hva andre tenker om deg. Du har en iboende stahet som kan presse deg lenge etter andre mennesker ville gi opp. I dag får du også høre noe som kan motivere deg enda mer.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vil bevise både for deg selv og andre at du ikke gir etter når presset blir for stort. Akkurat nå er det mye på jobb og det ser ikke ut til at det blir mindre i nærmeste fremtid. Du står overfor et veiskille og det er også en stressfaktor for deg.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Tirsdagen handler om å gjøre ting etter rutine og følge regler. Fiskene er en fri sjel, og det kan den være vanskelig for deg å rette opp. I løpet av denne dagen merker du også at du har fått konkurranse av en kollega som søker samme jobb som deg.

Powered by Labrador CMS