Dagens Horoskop: Tirsdag 7. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du lytter veldig oppmerksomt på en person som har dukket opp i tankene dine mer og mer i det siste. Det virker som om dere har mye historie, kanskje jobber dere til og med på samme sted, men det er først nå at personen begynner å bli viktig for deg.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir usedvanlig rolig og rutinemessig. Du synes det er herlig å jobbe på uten å tenke så mye. En person er syk i dag, men fraværet deres letter på arbeidet ditt mer enn det kompliserer det.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har det herlig i dag, både i løpet av arbeidstiden og når du har fri. Du har masse positiv energi i horoskopet ditt akkurat nå som hjelper deg å nyte hvert øyeblikk. I løpet av dagen får du et fint komplement som du velger å gjengjelde gjennom en lignende gest. Du liker personen veldig godt.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være ganske irritert på en person, samtidig vil du ikke si noe ettersom du er redd for å såre personen. De har en tendens til å ta til seg alle små kommentarer veldig personlig og det er en av de tingene som irriterer deg. Kvelden handler om en hobby.

Løven 23/7-22/8

Du vil så gjerne få i gang en diskusjon i dag, men kollegaene dine ser ikke ut til å være like glade i å argumentere som du er. Kanskje bør du kjenne litt på stemningen og ta et steg tilbake om du merker at det ikke er rett forum for denne typen dype samtaler.

Jomfruen 23/8-22/9

Du gruer deg til å begynne på et nytt prosjekt før det forrige er klart. Vanligvis er det ideelle å avslutte en ting før du starter på en ny, men akkurat nå blir du nødt til å ha flere baller i luften samtidig. Du må rett og slett øve deg på å sjonglere.

Vekten 23/9-22/10

Det er en nøling hos deg som handler om at du føler deg negativt innstilt til en person, og hvor mye plass de tar på jobben. De legger seg alltid opp i alt og skal alltid være med på å styre ting, og har ingen respekt for andres privatliv.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av tirsdagen prøver du å ta hånd om et problem som har vokst i bakgrunnen en stund. Du vet at det ikke kommer til å bli enkelt, men om du ikke gjør noe nå så kommer situasjonen bare til å forverres. Kvelden handler om å vinne en krig og tape et slag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og utviklende tirsdag hvor du kan lære mye om du bare setter av tid til det. I løpet av dagen får du høre nyheter som både er skremmende men veldig interessante.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å skvise inn flere aktiviteter. Du har en tendens til å bli litt handlingslammet når det er for mange ting på gang samtidig, men nå har du bestemt deg for å endre på det. Du vil bli en mester på å ha flere jern i ilden samtidig. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-1(72

Du bekymrer deg for en person som helt fint kan ta vare på seg selv. Personen vet hvor de skal, og har satt opp tydelige mål og delmål underveis. Det du kan gjøre er å bare støtte dem og stille opp med egne erfaringer.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir litt lei av en sjef som alltid skal fremheve seg selv, ofte på bekostning av andre. Du vet at dette egentlig er en god person, men den siden av dem plager deg veldig. Kvelden handler om en forandring.

Powered by Labrador CMS