Dagens horoskop: Tirsdag 7. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag er du i strålende humør uansett hva dagen byr på av vær. Du er tidlig våken og sent i seng, med tanke på at det er en ukedag, men noen dager er rett og slett for gode til å la dem ta slutt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I løpet av denne tirsdagen skjer det mye og du prøver å nyte så mye som mulig av dagen. Dagen kan få en veldig tidlig start, men hvis du kan, ta en siesta. Hele dagen blir en herlig, annerledes og unik opplevelse. Kvelden handler om vennskap og om å leve livet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er i godt humør denne tirsdagen. Jada, det er mye du vil få gjort, men du prøver likevel å sørge for litt margin for å være sikker på å komme hjem i tide på ettermiddagen. Kvelden handler om å ta egne initiativ og om å knytte kontakter.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du vet at du kan bli stresset hvis du ikke får lov til å gjøre en ting om gangen og i dag er en slik dag der mange trekker i deg fra forskjellige retninger. Prøv å fokusere på det du vil gjøre i stedet for å løpe hit og dit. Kvelden handler om å feire en spesiell person.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne dagen er det viktig å følge med. Siden uken starter senere enn vanlig, har du en dag mindre for å få ting gjort. Løven er dessverre ikke den mest organiserte personen, men dersom du holder hodet kaldt, klarer du å ta igjen alt, selv om det blir stressende.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det ser ut til å være mange syke mennesker på arbeidsplassen din og du blir irritert på alle som er hele tiden er borte fordi det betyr lengre dager og flere oppgaver for deg. Denne dagen handler også om å haen god dialog med en leder.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag har du mye å gjøre og tempoet er høyt. Det hindrer deg ikke i å sette i et ekstra gir bare for å være sikker på at alt blir ferdig i tide. Denne tirsdagskvelden er ingen vanlig kveld, men noe du har gledet meg litt ekstra.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Noen ganger blir du lei av deg selv og i dag er en slik dag hvor du ikke kan takle dine egne demoner. Det handler om lav selvtillit og et ønske om å bli bekreftet, selv om du vet at du egentlig ikke burde trenge den slags oppmerksomhet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er en vennlig person som vet hvordan du får folk til å føle deg bra. I dag er det mange som vil ha din

oppmerksomhet og du prøver å sørge for at alle får tid selv om det er tøft. Kvelden byr på en overraskelse.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er i godt humør denne dagen. Dette er din dag og ingen kan ta den fra deg. Du stråler og den fantastiske positive auraen din får folk til å strømme til din side. Denne tirsdagen er en dag fylt med opplevelser og møter. På kvelden eller natten vil du motta en høyst uventet tekstmelding.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Siden det er mye å gjøre denne tirsdagen, prøv å organisere deg så godt du kan. Dagen handler om å støtte, hjelpe og til og til en viss grad feire en bestemt person eller kanskje deg selv. Det blir en morsom, annerledes dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil ikke være i sentrum i dag, men på en eller annen måte blir du det likevel. Dette skjer fordi du stjeler

søkelyset fra en person som fortjener all oppmerksomhet. Dessverre er det vanskelig å endre det som skjer, bare prøv å tenke litt ekstra på hva du sier og hva du gjør.

Powered by Labrador CMS