Dagens Horoskop: Tirsdag 7. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du opptatt av å fullføre en oppgave som har eller nesten har passert fristen. Det blir en tøff oppgave, men fokuserer du på å takle det går det bra. Kvelden handler om en hobby du har.

Tyren 20/4-20/5

Du føler deg roligere denne tirsdagen. Innledningen handler mye om rutine og den går bra. Ettermiddagen byr på noen nye utfordringer, men ingenting du ikke takler. Kvelden blir morsom og byr på god mat, mye latter og hyggelig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser ingen mulighet til å takke nei til et tilbud du får selv om du egentlig ikke føler for det prosjektet. Dessverre er det slik med deg at hvis du ikke vil noe, så leverer du ikke på toppnivå. Du må kjempe for å utføre oppgaven.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en vilje til å gå videre i horoskopet ditt. Det er alt for mange ting i fortiden som fortsatt gnager i deg og som du har vanskelig for å gi slipp på. Det positive er at du endelig forstår at dette er et problem du må jobbe med.

Løven 23/7-22/8

Det blir en fantastisk tirsdag som fyller deg med energi og masse glede. Etter en tung uke bak deg føler du at du lader opp for nye tider. Du viser det både gjennom ditt strålende humør og ved å levere på jobb.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å ta det med ro. Om å tørre å si nei til ting du ikke har tid til og om å ta vare på deg selv. I det siste har du vært altfor dårlig til å utnytte de positive sidene av livet.

Vekten 23/9-22/10

Du vet mye du ikke sier, og du liker faktisk følelsen av å ha hemmeligheter. Vanligvis er du er åpen og har vanskelig for å tie, men nå er du påvirket av en påvirkning som gjør at du føler at slik hemmelighold er litt gøy. I dag hører du en annen hemmelighet, og den er ekte.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen er du mett og det er en risiko for at du går glipp av en vesentlig liten detalj som kan rote det skikkelig til for deg. I de fleste tilfeller har du en backup for denne typen feil, men i dag ser det ut til at du har glemt å dobbeltsjekke før du forlater jobben.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt nervøs i dag, og det er fordi du egentlig ikke vet hva en sjef forventer av deg. Du har en god idé om hva han vil at du skal gjøre, men du vet ikke hvilket nivå han forventer at jobben skal gjøres på. På ettermiddagen får du uventede nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er én person du vil være litt ekstra glad for i dag. Han får noe han har lengtet etter, men som har vært utenfor rekkevidde i lang tid. I dag får alt arbeidet og all energien han har investert i det prosjektet sin belønning. Dagen handler også om å forberede seg til en tur eller lignende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å akseptere en unnskyldning som en kollega kommer med. Det er hundre forklaringer på hvorfor han ikke gjorde det han skulle, men til syvende og sist handler det om at han rett og slett ikke har krefter til å gjennomføre dette prosjektet i tide. Kvelden dreier seg om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag hvor du utfordrer deg selv litt ekstra. Det er så mye du ønsker å gjøre, og det krever at du har mer kunnskap enn du har i dag – derfor er det viktig å øve, uansett hvor kjedelig det måtte være. Ved å presse deg selv litt ekstra kommer du godt på vei.

Powered by Labrador CMS