Dagens horoskop: Tirsdag 6. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å lære av sine feil, noe som du kanskje synes er både hardt og fint på samme tid. Væren hater å ta feil, både store og små, men når du først har det sørger du for at du lærer leksen til neste gang.

Tyren 20/4-20/5

Du har en ganske gjennomsiktig unnskyldning for å unngå å henge med en person og til din store overraskelse kjøper denne personen argumentet ditt. Det blir en bra tirsdag, i det det store og det hele. Det byr på utfordringer og ulike oppgaver. Kvelden bringer med seg store nyheter.

Tvillingene 5/21-6/20

Du sier ikke nei, selv om du burde. Det handler om at du vet at det blir en kamp om du trekker deg ut nå. Du har en kollega som ikke har noen forståelse for din situasjon, men som blir sint når du ikke har tid til overs for dem. Kvelden byr på fysiske utfordringer.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag hvor du får tid til å tenke på livet og fremtiden. Noe skjer enten privat eller på jobb som gir deg litt perspektiv på tilværelsen, og du føler takknemlighet for det du har, men også et ønske om å utvikle deg selv.

Løven 23/7-22/8

Noen ganger blir ingenting som planlagt, men det kan være både fantastisk og forferdelig, litt avhengig av utgangspunktet ditt. Denne dagen handler om raske endringer og om evnen til å se det positive i det som skjer i stedet for å bekymre seg.

Jomfruen 23/8-9/22

Din sans for humor vil hjelpe deg videre i dag. Det har vært mye å tenke på, men i dag løses flere problemer og brikkene i puslespillet faller på plass én etter én. Du slapper av og nyter, noe som også betyr at humoren din får mer plass. I dag sjarmerer du en kollega.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke alltid flink til å formidle det du føler. Du føler mange ting i dag, men du har vanskelig for å finne de riktige ordene. Husk at en gest kan si mer enn tusen ord, så prøv å vise hva du føler i stedet for å prøve å uttrykke det. Kvelden blir underholdende.

Skorpionen 23/10-21/11

Akkurat nå har du ganske høye krav til deg selv, og det betyr at du ikke alltid kan takle å holde tempo oppe. I dag er en av de dagene du ikke klarer å begeistre deg selv. Ikke bli sint på deg selv, men vær i stedet ekstra snill og ta vare på deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du snur opp ned i dag. Du bestemte deg for én ting, men nå som du tenker på det, ser du du bare masse trøbbel, så du bestemmer deg for å ta en helt ny vei. Dette er en av de beste avgjørelsene du har tatt på lenge. Kvelden handler om hvile.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket over all energien du har i kroppen din i dag. Det er en livlighet og en sult der som du ikke har følt på veldig lenge. Akkurat nå presser du grensen bare for å teste deg selv. Du nyter livet og du lever for øyeblikket, ganske ulikt en Steinbukk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint for mye i dag, men når du får gode nyheter, blåser alt ditt sinne bort. Du innser at du var frustrert fordi du ikke fikk en bestemt melding, ikke på din situasjonen i sin helhet. Kvelden blir interessant og annerledes. Du vurderer en forespørselen du har fått.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en morsom og utfordrende dag hvor du tester kollegenes humor og tålmodighet. Det er ikke ofte du er så provoserende som du er i dag, men du kan ikke bare la være å erte folk. Kvelden byr på mye frisk luft.

Powered by Labrador CMS