Dagens Horoskop: Tirsdag 6. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom tirsdagen tar du tak i ting hjemme. Det kan være pakking, forberedelse til ferie, eller å gjøre hjemmet sommerfint. Mye handler om at du har en trang til å oppholde deg hjemme i ditt horoskop. Du vil at hjemmet skal føles som hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant dag som handler om innredning og beslutninger som skal bli tatt med tanke på hjemmet. Kanskje har du nylig flyttet eller så har du et behov for å renovere litt. Det er samme influens hos deg som hos væren, som gjør at du kjenner et behov for å skape et harmonisk hjem.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å være rasjonell i dag. Du begynner gjerne litt her og litt der på det meste. Det handler om at du har vanskelig for å bestemme deg, og når du blir stresset har du en tendens til å føle deg splittet. På ettermiddagen får du gode nyheter angående sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å få en viss person til å tilgi deg. Du har allerede krysset grensen for mange ganger til å kunne lappe sammen vennskapet deres. Kanskje vil du få sjansen til å be om unnskyldning en gang i fremtiden når ting ikke er så sårt. Tiden leger alle sår.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som både kan være veldig eventyrlig og hjemmekjær på samme tid. I dag kommer det hjemlige fram i deg. Du trives godt med å gjøre så lite som mulig og om du har mulighet forlater du ikke hjemmet idag i det hele tatt. Du har behov for ro og den type pause i livet som bare kan nytes fra en trygg plass.

Jomfru 23/8-22/9

Dagen blir litt forvirrende, mest fordi du har så mange ting du må bli ferdig med. Kanskje nærmer ferien din seg slik at du må avslutte en del prosjekter på jobb før du kan ta deg fri. Kvelden handler om planlegging og strukturering.

Vekten 23/9-22/19

Dere er to som bestemmer, og det er bra. Gjennom å ikke måtte ta alle beslutningene selv tørr du å være modigere. Om to har bestemt noe er det også to som må ta skylden, og det synes du er enklere. Den du samarbeider med idag er dessuten mye bedre på å ta avgjørelser enn det du er.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt forsiktig idag. Du har lært av feilene dine og vil ikke gjøre samme feil som sist, så du arbeider sakte. Måten du håndterer dagens situasjon på viser at du har vokst de siste månedene og at du har blitt bedre på å ta vare på erfaringene du har.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en pause fra alt i dag. Du har et behov for å slippe stress og beslutninger. Om du arbeider kan en kollega bli litt irritert over holdningen din. Du er nødt til å gjøre et forsøk på å forklare hvor viktig det er at du får være i din egen boble.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er en person som reagerer veldig sterkt om du er trøtt eller sulten. Ting du vanligvis ville trekt på skuldrene over kan få fram tårene hos deg når du er sulten. Tenk på det idag når du blir veldig opprørt over en bagatell. Stopp opp, la det gå fem minutter og vurder på nytt hvor alvorlig situasjonen egentlig er.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om ett nytt innkjøp som er bedre enn du våget å håpe på. Det kan være noe til deg selv eller til hjemmet. Du innser at din visjon av hvordan det skulle passe og virkeligheten er prikk like for en gangs skyld. Kvelden tilbringer du gjerne med vennene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være litt arrogant, og det går ut over en person som svarer med samme mynt. Problemet er at du ikke selv merker at du har en holdning selv om du legger merke til det hos din venn eller kollega, og da blir du sint istedenfor. Prøv å ha litt selvinnsikt, det kommer til å lette situasjonen.

Powered by Labrador CMS