Dagens horoskop: Tirsdag 5. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å komme inn i et litt roligere og mer harmonisk tempo enn det du har hatt i vår. Hvis du fortsatt jobber, handler dagen om å lage nye rutiner for sommeren og å bli kjent med nye kollegaer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir litt slitsom, samtidig som den flyter på ganske bra. Du må ta i fysisk denne dagen, men du har ikke noe imot det så lenge du ikke stresser. En sjef eller kollega støtter deg i de ulike beslutningene dine. Har du fri, handler dagen om å være aktiv.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du maser på en person som er dårlig til å lytte, og det gjør deg litt gal. Du har prøvd alt fra trusler til bestikkelser, men denne personen er sta som et esel. Det gjelder å finne en helt ny måte å håndtere situasjonen på. Vær mindre tydelig og mer ledende.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Tirsdag er en av dagene av uka du liker minst, uten egentlig å ha en reell grunn til det. Det er som om du går inn i denne dagen med en forventning om problemer. Her er det viktig å være bevisst om at holdningen din er ditt problem.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en nervøsitet og en forventning i horoskopet ditt. Du mistenker at noe er på gang, men du vet ikke helt hva det er du føler. Månen er uvanlig sterk i horoskopet ditt og det gir deg en sterkere form for intuisjon som du burde lytte til.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du opprørt over en persons oppførsel. Hen kjører over alle på sin vei til fordel for seg selv. Du misliker virkelig denne typen egoisme. Ellers blir det en virkelig inspirerende og kreativ dag hvor din kunstneriske side kommer til sin rett.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen ønsker du ingenting. Du er motstander av enhver form for aktivitet og du ville blitt hjemme hvis du kunne. Til tross for din motvilje og ditt dårlige humør så blir dette blir en morsom og minnerik dag takket være hyggelige venner og kollegaer.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du vet at du ikke bør høre på sladder, men noen ganger er det litt for fristende til å la være. Du ønsker å få informasjon om en bestemt person og din eneste tilgang til kunnskap om vedkommende er bare sladder og rykter. Hen er veldig hemmelighetsfull.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne tirsdagen prøver du å samle informasjon om et prosjekt som du vil komme i gang med. Du er vanligvis impulsiv, så denne formen for bakgrunnsforskning er ganske uvanlig for Skytten. Du vil komme i gang så snart du får en idé.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdagen handler om å ta ansvar for egne oppgaver, men også om å kontrollere andre som er litt mer flytende i måten å jobbe på. Enten du har fri eller er på jobb viser du gode lederegenskaper og et usedvanlig sterkt driv.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du prøver å være mer forsiktig enn du egentlig trenger å være. Det handler om at du vil sikre at du gjør ting på riktig måte og at du ikke haster gjennom med informasjonen du har. Akkurat nå er det en fantastisk positiv energi i horoskopet ditt.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I løpet av denne dagen venter en positiv beskjed på deg. Du blir nesten litt overrasket selv når du hører hvor god du er. Selv om du har jobbet hardt og fortjent all ros du får, er du fortsatt ikke forberedt på at noen andre skal løfte fram din prestasjon.

Powered by Labrador CMS