Dagens horoskop: Tirsdag 5. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du står overfor et valg som kan føles litt rart. Inntil for et par måneder siden ville det vært åpenbart hvilken vei du bør gå, men den nye situasjonen, i tillegg til at du selv har utviklet deg, gjør at du må tenke ekstra nøye over dette valget.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om å jobbe i riktig tempo, uten å stresse. Et kjærlig gjensyn lyser opp morgenen din. Det blir en rolig dag som går fort. Du får gjort mye og føler deg veldig motivert. Ettermiddagen handler om å ta stilling til ulike ting.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kan være litt for impulsiv noen ganger, og det viser seg i dag. Du bare kaster deg ut i et nytt prosjekt fordi det virker morsomt, men du tenker ikke gjennom hvordan du skal ha tid og energi til å ta ytterligere ansvar.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å sette ned foten når du merker at det blir for mye tull. Dessverre er du vanligvis ganske glad i sladder selv, så det er lett å bli revet med når kollegaen din presenterer alle saftige detaljer.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du vil bli skuffet over en kollega i dag. Du trodde vedkommende ville støtte deg, men i stedet kastes du under bussen. Det er mye mindre dramatisk enn det høres ut, men du føler deg fortsatt forrådt. Lojalitet er viktig for deg, enten det gjelder store eller små ting.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er et oppstyr innad i gruppen som forstyrrer harmonien på jobben. Du er delvis involvert i dette dramaet, men du prøver å distansere deg selv. Det er ikke lett fordi det er så mange sterke følelser involvert. Dette er en infisert situasjon.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir en morsom og kreativ dag hvor du vil dra nytte av din evne til å samarbeide. Ved å jobbe i gruppe presterer du bedre og får et sikrere resultat. Kvelden handler om å vite hva du vil og hvordan du skal komme deg dit.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er ekstremt mistenksom overfor en ny kollega eller bekjent. Du gjør ditt beste for å skjule tankene dine, men det er vanskelig fordi du ikke er vant til å maskere følelsene dine. Du vil vite mer om denne personen før du bestemmer deg for hva du synes om dem.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om frie valg og om å lytte til magefølelsen. Det blir en god dag hvor du styrker vennskap og finner din plass i en relativt ny kontekst. På ettermiddagen får du svar på et spørsmål som har plaget deg lenge.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er noe nytt og litt spent over denne tirsdagen. Det handler om nyheter, om fremtiden og muligheten til å lykkes. Det blir en fantastisk og produktiv dag med en enda mer strålende avslutning. Denne dagen avler en positiv følelse som vil vare lenge.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har solid erfaring i faget du jobber med i dag, så du blir både irritert og overrasket da en annen kollega plutselig tar kommandoen. Du vet ikke helt hvordan du skal reagere på denne personens åpenbare karrieretørst.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det du gjør i dag gjør du helt for din egen skyld. Det er ganske uvanlig at Fisken tar en avgjørelse helt basert på egeninteresse. Du skjønner at du har vært altfor snill mot enkelte kolleger og at de har dratt nytte av din hjelpsomhet.

Powered by Labrador CMS