Dagens Horoskop: Tirsdag 4. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å gjøre ting sammen. Du har muligheten til å utvikle deg selv og få ny inspirasjon, men da må du tørre å tenke utenfor boksen og være ukomfortabel. Kvelden handler om et veddemål eller et spill.

Tyren 20/4-20/5

Du har følt deg mer våken enn det du gjør akkurat nå. Dette er ikke den beste måten å starte et nytt år på, men du er ikke så overrasket. Sykdom på jobben har ført til at alle andre må jobbe dobbelt så hardt. Hvis du er frisk, er du sannsynligvis overarbeidet, ellers er du muligens på vei til å bli, eller allerede syk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du diskuterer ulike alternativer denne tirsdagen. For deg er det viktig å føle at du har en mulighet til å velge, selv om du egentlig ikke har det. Kvelden blir interessant fordi du på en måte blir tvunget til å konfrontere frykten din.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ikke mye du kan gjøre på denne dagen annet enn å prøve å henge med. Det er mye å ta igjen og tiden er knapp. Nok en gang har du har klart å utsette noe du burde ha gjort tidligere.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler om å se an tiden og ha selvtillit, noe som kan være litt vanskelig i denne perioden. Du er inne i en periode hvor det skjer mye rundt deg, og du oppfatter det meste som negativt, selv om det kan føre med seg noe godt på sikt.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdagen prøver du å tenke på hvilken retning du ønsker at livet ditt skal ta i år. Det kan handle om private utfordringer, men også om mål som har med karrieren å gjøre. Kvelden blir litt kjedelig.

Vekten 23/9-22/10

Du er redd for å gjøre feil i dag, men ønsker ikke å spørre om råd. Du er stolt og føler et behov å klare ting selv. Dette er en dårlig kombinasjon fordi du har tatt på deg oppgaver som du ikke har gjort før, og som ville gått mye smidigere hvis du tok imot råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om utfordringer og om å prøve å få ting til å fungere så smidig som mulig. Uansett om du har jobbet eller hatt fri i julen, så ligger du bakpå, og nå gjelder det å hente seg inn.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å se glasset som halvtomt fremfor for halvfullt, men i dag kjenner du at det snur og at du går inn i en periode hvor du begynner å oppfatte ting som mer positive. Hold fast ved denne følelsen, det er bra for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å ha tid til mest mulig på kort tid. Du har både private mål og mål som har med jobb å gjøre, og du ønsker å få unna alt det, før du tar resten av dagen til å være sosial med vennene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen handler om å ha krefter. Det er mye både på jobb og privat. Dersom du har hatt fri så har du nok litt mer energi til overs, enn om du jobbet gjennom jul og nyttår. En kommentar fra en leder gjør deg både litt forvirret og glad på samme tid.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om å rette seg opp i ryggen og bli ferdig. Det blir en dag som byr på noen interessante opplevelser, men som også er avslappet. Kvelden handler om å samle tankene og sette mål for 2022.

Powered by Labrador CMS