Dagens horoskop: Tirsdag 31. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen blir både stimulerende og utfordrende på samme tid. Du får teste fordommene dine på mer enn

en måte denne dagen. For deg vil det være litt av en ny opplevelse å utfordre og stille spørsmål ved ting som du lenge holdt for å være sant.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag prøver du å peppe opp en kollega som er skikkelig nedstemt. Selv om du ikke er på toppen selv, har du mer energi og en grunnleggende mer positiv holdning til det meste sammenlignet med vennen din. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du blir oppriktig glad for en venns skyld når de lykkes med noe de har slitt med lenge. Du vet at vennen din må overvinne flere vanskelige frykter for å prestere slik som dette. Kvelden byr på utendørsaktiviteter eller sport.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag bruker du alt for mye penger på et spontant kjøp. Det handler om noe du ønsker deg, men som du ikke nødvendigvis trenger akkurat nå. Kvelden blir annerledes, morsom og utfordrende. Du får testet dine fysiske begrensninger.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå er du ute så mye været tillater og i dag er intet unntak. Det er så mye som gjør deg glad når du er utendørs. Løven trenger lyset, solen og den friske luften mer enn mange andre stjernetegn for å føle seg bra. I dag er det mulighet for et litt annerledes eventyr.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du synes at sjefen din virker sliten og utmattet, samtidig som du ønsker å støtte vedkommende vil du ikke virke nysgjerrig. Det er en fin linje mellom et arbeidsforhold og en privat kontakt, en grense du ikke er forberedt på tråkke over i dagens situasjon.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du føler deg litt ensom i dag på jobb. De du vanligvis henger med jobber enten hjemme, har fri eller er syke. Vanligvis er du veldig sosial og har ingen problemer med nye grupper, men i dag føler du at du egentlig ikke passer inn.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Tirsdagen handler om å overvinne frykten for ikke å kunne. Det er vanskelig for den stolte skorpionen å innrømme at det er ting du ikke er god på, men hvis du innrømmer det for deg selv, har du et bedre utgangspunkt for å lære nye ting.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det blir en morsom og utviklende tirsdag som handler om å jobbe i gruppe, noe som er en av dine styrker. Selv om du er elendig til å gå på akkord, er du flink til å overbevise folk om at du har rett og at veien du vil gå er den eneste fornuftige å velge.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag har du det så bra at du tør å anstrenge deg litt ekstra. Det blir en vanskelig, men samtidig tilfredsstillende opplevelse. Du skjønner at du ikke har tapt så mye på de dagene du har vært nede for telling. Nå handler det om å fokusere på de neste fem ukene.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag vil du vise at du kan, men samtidig er du litt reservert til å spille alle kortene på en gang. Du vil holde noen trumfer for deg selv som du kan plukke opp når situasjonen krever det. Kvelden handler om familien og dens behov.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du sier både ja og nei til samme sak i dag, så ikke bli overrasket om kollegaen din blir forvirret. Hva du

virkelig ønsker å få frem er at ja, kan hjelpe, men nei, ikke nå. Prøv å være tydeligere i din måte kommunisere.

Powered by Labrador CMS