Dagens Horoskop: Tirsdag 30. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du høre et rykte som bekymrer deg. Det handler om en person som du fortsatt ikke har glemt, og som stadig dukker opp i tankene dine, gjerne på underlig vis. Det virker som om vedkommende har problemer, og det eneste du vil er å hjelpe.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du en ting av gangen. Dy vet hvor viktig det er å beholde roen dersom ikke alt skal bli kaos. Heldigvis får du hjelp fra alle hold i dag. Det viser hvor mye dine venner setter pris på deg, noe som både overrasker og og gjør det rørt.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å finne en positiv måte å forholde deg til et problem. Du innser at det ikke blir lettere å løse dette dersom du har en dårlig innstilling fra start. Du kommer til å merke at dette stemmer.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ikke så mye annet du får gjort i dag enn å ta en ting av gangen. Det er ingen god idé å stresse, ettersom det heller ikke vil gagne resultatet. Hold på konsentrasjonen og unngå situasjoner som distraherer deg.

Løven 23/7-22/8

I dag har du bare ett mål, og det er å komme seg gjennom dagen. Det er lenge siden du våknet i et så dårlig humør, og kombinasjonen med mye press på jobben gjør deg sint på ordentlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kjemper på uten en mine i dag, og dette setter deg i godt lys ovenfor dine sjefer. Gjennom å fokusere på én ting av gangen så kan du få gjort unna en god del. Dette, i kombinasjon med din stahet, gjør deg til en uvurderlig resurs.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du tak i et problem som har å gjøre med et etisk dilemma. Du vet hvordan du burde reagere i denne situasjonen, men i dette tilfellet må du tenke utenfor boksen og det er en risiko for at én eller flere personer blir såret.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å ha det gøy og om å smelte inn i et større fellesskap. Skorpionen er ofte mer en soloartist, og jobber heller alene fremfor i et team. Akkurat nå påvirkes du av Væren, og det gjør deg mer samarbeidsvillig.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du mye du burde avslutte. Dessverre kan du bli totalt handlingslammet når du har for mye å gjøre, sånn som i dag. Du føler deg forvirret, og vet ikke helt hvor du skal begynne.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, men intensiv. Du har mye du skal rekke, og flere deadlines å ta hensyn til. Steinbukken jobber godt under press, så derfor leverer du bedre enn forventet i dag. Sjefen din er veldig fornøyd med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag unngår du et samtaleemne, fordi du vet at det vil trigge unødvendige følelser. For deg er det viktig å ikke stresse frem et resultat, og heller la en idé få vokse seg sterkere. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du sjansen til å bevise at du er en kraft å regne med. Du har talentet, og også driv når du bare vil. I dag trenger du begge deler for å lykkes med et prosjekt. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Powered by Labrador CMS