Dagens horoskop: Tirsdag 30. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar en litt vill sjanse i dag, og den går hjem. Det er ikke alltid denne typen risk lønner seg, men det gjør det i dag. I dag møter du også en venn som har morsomme og veldig annerledes nyheter å fortelle. Du blir glad på deres vegne.

Tyren 20/4-20/5

Det er visse moralske aspekter å vurdere på denne dagen. Det handler om at vil gjøre noe, men dersom du gjør det vil noen andre bli lei seg. Spørsmålet er om det er ditt ansvar å ta hensyn til denne personen, da dere stiller med samme vilkår.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har en deilig og utfordrende tirsdag i vente. Du må holde hodet kaldt og haken høy fordi det er en risiko for at du blir utfordret av en person som ønsker å bevise at de er bedre enn deg. Stol på din egen evne, du har høyere kapasitet enn du viser.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne tirsdagen må du holde kjeften og det er du ikke god til. Bare nå bærer du på mange hemmeligheter som folk har betrodd deg og du ønsker ingenting annet enn å dele dem med vennene dine. Å holde tett er ikke like lett for Krepsen.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant dag som tar en vending du ikke kunne ha forutsett. Det handler i stor grad om at du har plantet tanker hos sjefen din for evigheter siden, men det er først nå de begynner å få fart og vokse. Det kan til og med være slik at sjefen din ser på disse ideene som sine egne.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av denne dagen er det viktig å være både nøyaktig og veldig tydelig. Du er god på begge deler, men noen ganger kan du bli litt for ivrig og da slurver du med detaljene. I dag er det ikke rom for den slags uforsiktighet. Du må stoppe hvis du merker at det går for fort.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være litt nyansert og det irriterer en kollega som gjerne vil tenke svart/hvitt. Denne personen forstår ikke at du fortsetter å komme med unnskyldninger for folk som gjorde feil og du forstår ikke hvordan kollegaen din kan være så hard i sin evaluering.

Skorpionen 23/10-21/11

Du blir både overrasket og glad når noen fra fortiden din plutselig tar kontakt med deg og vil møtes. Du har ikke tenkt på denne personen på lenge, men hen har tenkt på deg. Du er en person som sitter fast i ens minne.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du være først med alt og din iver gjør deg litt uforsiktig. Det fantastiske er at selv når skytter er uforsiktige, har de en tendens til å prestere veldig bra fordi du på en eller annen måte rekker å binde opp alle løse tråder før dagen er omme. Et kompliment til deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser ut til å ha noe som kan sammenlignes med reisefeber eller nervøsitet. Det kan være en reise, men det kan også være at du møter en helt spesiell person som gjør at det kribler litt ekstra i magen. Det kan også være en kombinasjon av begge.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er svak for utfordringer du kan vinne, og i dag blir det en vennskapelig konkurranse mellom deg og en venn. Du gjør ditt beste, men vennen din virker bedre forberedt enn deg og tar derfor hjem denne runden. Kvelden blir uvanlig sen. Du er på vei et sted.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye stahet i tegnet ditt og det er noe du ikke akkurat er kjent for. Dine kolleger blir både overrasket og litt forvirret når de opplever denne siden av deg. Kvelden blir koselig og byr på en god dose frisk luft.

Powered by Labrador CMS