Dagens horoskop: Tirsdag 3. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om å overvinne en viss mental motstand mot en oppgave du har foran deg. Du vet at det ikke er noen måte å unnslippe, så det er like greit at du prøver å tenke positivt fra begynnelsen. Kvelden handler om å gjøre noe du har lengtet etter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir en ganske rolig dag hvor det er fokus på å få i gang ulike typer aktiviteter. Du synes at det er gøy å møte nye mennesker og du prøver å tenke kreativt rundt måten å jobbe på. For deg er det beste hvis du kan kombinere din kreativitet med ditt daglige arbeid.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du blir ganske stille i dag fordi en annen person har en tendens til å ta opp all plassen. Du har lenge hatt det vanskelig fordi denne personen er din rake motsetning i nesten alt. Når denne personen begynner å albue seg frem, foretrekker du å ta et skritt tilbake for å unngå å mase om plassen. Kvelden blir aktiv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen handler om å våge å vinne. Når det kommer til forhold, kan krepsen være ganske feig. Du liker ikke å utsette deg selv for situasjoner der du føler at du blir tvunget til å være den som driver forholdet framover. Nå tenker du om igjen fordi du føler at det du har å vinne er viktigere enn det du risikerer å tape.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen handler om å gjøre seg mentalt klar for en ny forandring. Du føler at det er ting som foregår både privat og på din arbeidsplass så du vil være klar når alt starter. Akkurat nå styrkes også din intuisjon av Månens plassering som kan gi deg en fordel.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å gi og ta. Det kommer til å bli en bra dag, bortsett fra at du er tvunget til å gå på akkord med noen områder hvor du egentlig ikke ønsker å vike en tomme. Det er nyttig for deg å bli tvunget til å veie fordelene med et langsiktig samarbeid, mot det du brenner for akkurat nå.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du blir litt skuffet over et familiemedlem som ikke holder løftet sitt. Du vet at vedkommende kanskje ikke kommer til å huske hva de sa, men for deg er det viktig. Dette er et tilbakevendende problem. Du vil ha oppmerksomhet rundt de små tingene og det ser ikke denne personen på som nødvendig.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag tar du et stort skritt fremover og du er mer enn fornøyd med din egen innsats. Det fortjener all ros som du får fra sjefen din, så nyt det. På kvelden kan det være rom for en spontan feiring av noe slag. Unn deg selv å være impulsiv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det blir en ganske kjedelig tirsdag, men disse dagene trengs for at du skal kunne kjenne kontrasten til de virkelig gode dagene. Benytt anledningen til å ta igjen det du ligger bak med og unn deg selv å bare ta det med ro om kvelden. Noen ganger er hvile den beste belønningen du kan gi deg selv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag er du veldig produktiv, og du liker virkelig å kunne krysse av punkt for punkt på listen din. Du føler at du må ligge godt an dersom du skal unne deg litt fri senere i vår. I dag får du et tilbud om et samarbeid som kan være veldig bra for deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tar deg vann over hodet i dag og det er fint om du innser det i tide. Noen ganger føler du at du må utfordre deg selv på alle områder og det kan være bra, men ikke alt samtidig. I løpet av kvelden får du høre morsomme nyheter.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du planlegger en reise som kan bli svært kostbar for deg i det lange løp. Du har en visjon om luksus og stil, men du bør nok vurdere å lage en budsjettvariant av luksusen. Akkurat nå har du ikke økonomi til denne typen utgifter.

Powered by Labrador CMS