horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 3. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er en del begrensninger for deg akkurat nå, og mange av dem handler om at du selv ikke tror på dine evner. Faktisk kan du håndtere mye mer enn du gir deg selv æren for, både når det kommer til fysiske og psykiske utfordringer, noe du oppdager i dag.

Tyren 20/4-20/5

En ganske rolig tirsdag hvor du får mye tid til å planlegge både jobb og privatliv. Du har nådd et punkt hvor du føler at du må begynne å satse litt mer på deg selv, både når det gjelder hobbyer og jobben din. Kvelden blir veldig hyggelig.

Tvillingene 21/5-6/20

For deg er ikke rutiner et must. Du vet om andre som synes det er vanskelig med endringer, men du føler en forventning fremfor angst for det du vet er på gang på jobben din. I dag hører du et rykte som trigger din nysgjerrighet.

Krepsen 21/6-22/7

Noen ganger kan du være litt sta og dette fører til problemer både på jobben og i familien. I dag setter du deg på bakbeina når en venn eller kollega foreslår en endring. Du gjør dette mest av vane, du misliker at andre bestemmer over deg.

Løven 23/7-22/8

Det er noe litt jovialt i tegnet ditt akkurat nå. Når andre går i dvale etter den intensivt sosiale desember, våkner du heller og vil feste. Du innser at du er sosialt i utakt med resten av verden. I dag prøver du en ny hobby for å bryte kjedsomheten.

Jomfruen 23/8-9/22

Du hører et rykte som du vil avkrefte eller bekrefte så snart som mulig fordi det kan påvirke deg på en ganske direkte måte. Selv om du er ærlig med sjefene dine og forteller dem det du har hørt, virker det vanskelig å få noen klare svar.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du ingenting og det gjenspeiles i alt du gjør uansett om du har fri eller jobber. Du unngår alt du synes er kjedelig og du er mer sosial enn produktiv denne dagen. En kollega blir irritert over oppførselen din fordi de tenker at det er uansvarlig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar på deg mer arbeid enn du hadde tenkt i dag, og det er fordi du ikke kan si nei til en venn eller kollega. Denne personen har en evne til å tvinne deg rundt lillefingeren og selv om du er klar over det, er du hjelpeløs. Denne personen trollbinder deg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være bestemt og holde seg til én ting, noe som ikke er din sterke side. Du blir fort lei, uansett om det er jobb eller hobby, og da ser du deg rundt etter nye utfordringer. I dag har du ikke den friheten så det gjelder å holde ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er sjarmerende, litt sær og i strålende humør denne tirsdagen. Mye handler om at du har funnet nye venner og de lyser opp den ganske kjedelige hverdagen. Det er også visse konstellasjoner som indikerer at du som singel kan ha litt flørting på gang.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er klar over at det er vanskelig å vise frem din mest sjarmerende side når du støter på en bestemt person. Det låser seg litt for deg, men du jobber med å være mer avslappet. Du vet at du kan være så skjønn du bare vil hvis du føler deg komfortabel.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå prøver du å komme overens med en kollega du virkelig misliker. Du må jobbe med denne personen så du prøver å skyve følelsene dine til side og opptre profesjonelt, selv om det kan være litt vanskelig. Kvelden dreier seg om familien.

Powered by Labrador CMS