Dagens Horoskop: Tirsdag 3. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen sørger for en god start på uken, Du er fokusert, og har nok å gjøre for at dagen skal gå, uten at du må stresse. I løpet av ettermiddagen møter du en person med mange inspirerende idéer.

Tyren 20/4-20/5

Du prøver å finne tilbake til deg selv igjen, og dagen handler om å fokusere helt og holdent på det du gjør, og slippe stress. Det blir en bra dag der du føler deg produktiv. Kvelden handler om å planlegge en reise eller en ferie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du gjør vanligvis det du kan for at dine relasjoner skal være minst mulig komplisert, men den siste tiden har du hatt en tendens til å rote til selv de enkleste relasjoner. Uansett om det handler om naboen, bekjente, kolleger eller familie, så bidrar Venus posisjon til at ting blir mer kaos enn til vanlig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag sier du nei til en person du aldri sier nei til. Det handler om at du er lei av at denne personen utnytter din svakhet ovenfor han/henne. Denne personen vet akkurat hvordan å få deg rundt lillefingeren. Det føles bra å markere seg på denne måten.

Løven 23/7-22/8

Du bekymrer deg unødvendig for en persons reaksjon. Stol på at dette er et fornuftig menneske som kan ta kritikk, og se det positive med slike utfordringer. Du kan ofte male opp konsekvensene før det er faktum.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt slurvete i dag. Du tar aldri snarveier og er vanligvis veldig nøye, men i dag er du stressa, og du verken dobbeltsjekker eller er like nøye som du pleier. Dette kan lede til mer arbeid på sikt.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ta sjangser og like utfordringer. Vanligvis liker du ikke å ta en risk, men en influens fra ild og Væren gjør deg mer åpen for å ta en sjans. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av å høre unnskyldinger om hvorfor en person oppfører seg på en viss måte. Denne personen bruker sin sjarm og humor for å slippe unna med ting i større grad enn andre gjør. Du vil se at dette blir mer rettferdig.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å prate med noen i familien om penger. Denne personen er følsom for all form for kritikk, og kan oppleve denne samtalen som negativ. Det gjelder å være bestemt, men fintfølende.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del å gjøre i dag. Etter å ha slikket dine sår den siste tiden, begynner du å sette nye mål og jobbe mot høsten. Du er en person som ikke gir opp med det første, selv når du møter motgang, og det beviser du igjen og igjen. Kvelden blir fortryllende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må ta en del vanskelige valg på jobben, og det gjør at du føler på en viss angst for hvordan de rundt deg vil reagere. Du vet at visse spørsmål kan være veldig følsomme for noen av dine kolleger.

Fiskene 19/2-20/3

Du finner glede i å få det som du vil i dag. Det er sjelden at de rundt deg lytter like oppmerksomt og følger dine råd som nå. Du har en nærmest magisk karisma, takket være en uvanlig influens i ditt horoskop.

Powered by Labrador CMS