Dagens horoskop: Tirsdag 29. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om små valg som kan gi en stor belønning, så tenk deg om og velg klokt. Det blir også en dag hvor du blir irritert på kollegene dine og hvor du opplever at du må jobbe hardere fordi noen ikke gjør det de skal. Kvelden blir bra.

Tyren 20/4-20/5

På en måte handler denne dagen om ren lykke. Uansett om du jobber eller har fri, så nyter du dagen. Det er romantikk og glede i horoskopet ditt som bidrar til ditt muntre humør. Kvelden handler om en av dine

favorittinteresser.

Tvillingene 21/5-6/20

Du presser deg selv til å gjøre litt mer enn du pleier og det går bra i starten, men plutselig kommer du over et hinder og da er det som om du går rett inn i en vegg. Du orker ikke mer. Dette er et advarselstegn på at du bør senke nivået på dine ambisjoner litt.

Krepsen 21/6-22/7

Du synes det er vanskelig å holde tritt med vendingene i en venns liv. En dag kvitrer hen av lykke for deretter å male alt svart dagen etter. Du kan selv være ganske humørsyk, men det er ingenting imot denne personen. Du vet ikke hvordan du skal håndtere hen.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være våken og tilstede, noe som er vanskelig for Løven hvilken som helst morgen, men spesielt i november. Du risikerer å begå en alvorlig feil hvis du ikke har kontroll. Be noen hjelpe deg med å dobbeltsjekke at alt er rett.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tester grenser denne tirsdagen, og det er litt uvanlig for den litt firkantede Jomfruen. Du liker klare regler og rammer, men i dag er du litt av en rebell. Det er en påvirkning fra Væren som får dette frem i deg.

Vekten 23/9-22/10

Det er en person som vil gjøre alt de kan for å opprøre deg. Vedkommende er lei av at du alltid prøver å bevare ansikt i konflikter. Denne siste tiden har det rørt seg kraftig i følelsene dine, men du prøver alltid å holde dem under kontroll. Her tenker din kollega tvert imot, hen vil ha drama.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag bryr du deg mye om en kollegas følelser. Denne personen har vært gjennom mye i det siste og du vil sørge for at arbeidet blir en oase hvor hen kan rømme fra å tenke på sine private problemer. Din kollega setter stor pris på at du tar hensyn.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne tirsdagen prøver du å få gjort masse uten å stresse. Det blir en ganske intens arbeidsdag og en hyggelig og aktiv kveld. Du nyter dagen og møter gjerne venner. Kvelden gir deg perspektivet på en sensitiv situasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Du må inngå kompromisser i nær fremtid, men det gjør du gjerne. Akkurat nå er du på et godt sted i livet ettersom alle brikkene i puslespillet sakte, men sikkert, begynner å falle på plass. Du har laget et ganske klart bilde av 2023, og nå vil du bare ta en pause før den nye starter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ærlig med en slektning og det svir litt. Du vet at hen trenger en shake up for å våkne opp og se sannheten for hva den er. Du vil heller at noen andre var ansvarlige for denne personens oppvåkning, men slik det er nå, må du ta det ansvaret.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være ganske bitter når du er stresset, og det legger en kollega merke til i dag.

Du syter ikke bare, du kommer også med noen unødvendige, syrlige bemerkninger om deres måte å jobbe på. Dette er ikke personen du ønsker å være.

Powered by Labrador CMS