Dagens horoskop: Tirsdag 29. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om struktur og orden, ikke to av dine favoritter, men du synes likevel det er okei når du først tar tak i ting. Du innser viktigheten av å få bedre kontroll og du legger inn innsatsen som kreves. I dag får du også tilbakemelding fra en leder som verdsetter en oppgave du har gjort.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir litt av en mellomdag på alle måter. Du slipper å stresse og det setter du pris på. I dag fokuserer du på detaljer og på å fullføre påbegynte prosjekter. Kvelden handler om nyheter som både er gode og overraskende på samme tid.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er en person som ønsker klare svar og ærlighet fra menneskene du omgir deg med. Noen av kollegene dine forstår egentlig ikke din måte å være på. De tror at en hvit løgn kan forsvares, og noen ganger til og med nødvendig. I dag kommer du over en kollega som lyver og det gjør deg sint.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er litt frekk i dag og det føles bra. Vanligvis er ikke du den som markerer deg på denne måten, men solen gir deg mer attitude og mindre bekymring for hva andre vil tenke, noe du synes er fint. Kvelden handler om vennskap.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du kvitter deg med penger på en eller annen måte i dag. Det kan være en langsiktig og gjennomtenkt investering, eller et svært uventet spontankjøp. Uansett vil det være en belastning for din økonomi og du må gjøre noen prioriteringer i forbruket ditt i fremtiden.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne tirsdagen handler om å være praktisk, noe som vanligvis er din sterke side, men ikke i dag. Det spiller ingen rolle hvordan du prøver, du får rett og slett ikke til den logistiske delen. Kanskje du burde dele ideene dine med en kollega som vanligvis er like praktisk som deg?

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er overraskende mye rom for å være spontan i dag, og det liker du. Etter å ha vært fastlåst i rutiner over en lengre periode er det fint å jobbe med en som er like kreativ og frittenkende som du er.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag vurderer du et dilemma. Mange vil si at du har et enkelt problem og at alle alternativer er positive, men du synes fortsatt det er vanskelig å måtte velge. Kvelden blir en sårt tiltrengt pause i all tenkning. Du møter en etterlengtet venn.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser viktigheten av å handle rasjonelt i dag, selv om følelsene dine sier noe annet. Skytten følger vanligvis sine impulser, men i dag kontrollerer du deg selv, og du merker raskt at du har tatt det riktige valget. Kvelden handler om drømmer for fremtiden.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du innser at du vil ha gode muligheter til å vokse i fremtiden og du setter pris på at det er flere mennesker som er villige til å legge ned både tid og engasjement i din personlige utvikling. I dag får du i tillegg et tilbud du synes det er vanskelig å takke nei til.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er bekymret for hva en person skal si fordi deres oppfatning av situasjonen ikke alltid er den samme som alle andres. Vedkommende har en evne til å rope høyt over hver minste ting som går mot dem, og i dag er intet unntak. Denne personen gjør deg sliten og irritert.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er objektiv og veldig tydelig med hva du vil i dag. Du har tidligere opplevd at andre ikke setter pris på at du sier din mening, så nå prøver du en ny taktikk. Kvelden handler om frisk luft og om å se nye ting.

Powered by Labrador CMS