Dagens Horoskop: Tirsdag 28. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å legge opp tiden din rett og om å unngå konflikter. En nær person er veldig kranglevoren i dag og det skaper dårlig stemning allerede fra morgenen. Prøv å ignorere det dårlige humøret deres og fokuser på ting som er bra istedenfor.

Tyren 20/4-20/5

Du har en intensiv uke foran deg, men du har forberedt deg lenge for denne ildprøven og du blir overrasket over hvor lett det egentlig går når du setter i gang. Ettermiddagen handler om å møte en venn du ikke ser så ofte.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av tirsdagen prøver du å ikke miste fokus på målet. Det største problemet ditt i det siste har vært at du fokuserer på detaljene og glemmer det fullstendige bildet. Ettermiddagen blir intens, men veldig inspirerende.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke redd for å ta ordentlig i når det trengs i dag. Du pleier ikke å være den som blir unødvendig sint eller aggressiv, så når det først koker forstår vennene dine at det er noe alvorlig som har skjedd. Kvelden handler om å finne rett motivasjon for høsten.

Løven 23/7-22/8

Du blir ikke glad når du hører ryktene en kollega sprer. Du visste allerede at personen ikke er til å stole på, men du hadde ikke regnet med at de var såpass falske. I løpet av kvelden passer det fint å trene bort uroen og alle de negative følelsene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være litt for sta for ditt eget beste. Om du prøvde å inngå et par kompromiss en gang i blant ville visse ting vært litt enklere, men det er ikke noe du liker å gjøre. Dette kan føre til ytterligere komplikasjoner senere i høst.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes forskjellige måter å håndtere et problem på, og i dag velger du kompromiss som løsningen. Når to grupper sliter med å komme overens finner du en mellomvei som alle kan akseptere. Det er et av de store talentene dine. Du får andre til å føle seg bekvemme med å tre ut av komfortsonen sin og tørre å prøve.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en tendens til å kunne være litt overlegen med mennesker du ser ned på. Du prøver å bli kvitt denne siden, men du synes det er vanskelig når visse mennesker oppfører seg som idioter. Husk på at de fleste skorpioner er veldig intelligente, og da kan de fleste virke mindre kloke i sammenligning.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ytterligere steg i riktig retning i dag. Du takker nei til noe du vil gjøre for å kunne gjøre noe annet du har lovt, og det viser en mer moden og mindre egoistisk tankegang. Kvelding blir koselig og familiær.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en herlig positiv stemning over denne tirsdagen. Du er mer uthvilt enn du pleier å være i starten av uken og en positiv beskjed hjelper ytterligere på humøret. På ettermiddagen passer det fint å shoppe med venner eller kose seg på en kafé. Du har behov for å være litt mer sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes et driv i horoskopet ditt som ikke har vært der før. Du tenker flere steg fremover i karrieren og det er bra. Ved å pushe deg selv kjenner du at du utvikles og vokser både privat og på jobb. I dag planlegger du en liten overraskelse for en venn eller et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ikke nei, men du vil heller ikke gi noen løfter i dag. Du vil ta deg tid til å tenke over forslaget du har fått slik at du kan gi et gjennomtenkt svar. I løpet av ettermiddagen får du høre noe om en venn du ikke har sett på lenge. Det virker som om de sliter, og nå lurer du på om du burde ta kontakt med dem.

Powered by Labrador CMS